Bu Akşam Ne İzleyelim? (Pulp Fiction)

Ceyda Doğan 16.12.2013 - 16:35
İhanet, para, suç, kan ve daha fazlası
Bu Akşam Ne İzleyelim? sorunuza yanıt vermeye devam ediyoruz. Havalar soğudu, kar kapıya dayandı ancak sinema dünyası dur durak bilmiyor.

Sinema dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Quentin Tarantino, başarılı bir Amerikan yönetmeni, yapımcı ve aynı zamanda aktör. Sinema dünyasına kattığı en başarılı filmlerden biri de hiç kuşkusuz; Pulp Fiction. Bu akşam, sizlere ülkemizdeki adıyla Ucuz Roman'ı tavsiye edeceğiz.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Pulp Fiction)
Pulp Fiction; kan, şiddet, küfür ve uyuşturucu madde öğelerine fazlasıyla yer vermiş.

Bruce Willis, Samuel L. Jackson, John Travolta, Uma Thurman ve Harvey Keitel gibi isimlerin başrollerde yer aldığı Ucuz Roman, 1994 ABD yapımı başarılı bir gerilim ve suç filmi. Elimizde Grease ve Yüzyüze'den tanıdığımız John Travolta, Zincirsiz ve Ölümsüz gibi başarılı filmlerden tanıdığımız Samuel L. Jackson, Altıncı His ve Zor Ölüm gibi filmlerden tanıdığımız Bruce Willis, Kill Bill ve 1997 yılının Batman ve Robin'inden tanıdığımız Uma Thurman var. Böylesine güçlü bir kadro bir araya gelince, doğal olarak ortaya inanılmaz bir hikaye çıkıyor. Hoş suç öğeleri herkese hitap etmiyor ancak müzikleri bile sizi büyülemeye yetecek.

Ucuz Roman, ödül avcısı Butch Coolidge'in hikayesini bizlere sunuyor. Şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurma kararı vererek, hayatını bambaşka boyutlara çeker. Honey Bunny ve Pumpkin isimli iki gencimiz de bu hikayeye katılır ancak onların tek isteği hayatlarına biraz aksiyon katmaktır. Bu arada iki gangster yani Vincent Vega ve Jules, patronlarına ödemeyi geciktiren bu iki aşığı öldürmeye giderler. Hikayemiz burada bitmiyor; Vincent bir gün patronunun karısına bebek bakıcılığı yapmak zorunda kalıyor ve bu sırada ortağı da suç yaşamına son vermeye karar veriyor.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Pulp Fiction)
Kendinizi 90'ların en başarılı notalarına bırakın ve ilginç bir film izlemeye hazırlanın.İyi seyirler.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu Akşam Ne İzleyelim? (Pulp Fiction)
İlginizi Çekebilir