1/2

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Siyah Giyen Adamlar)

Ceyda Doğan 1.10.2013 - 15:25
"Benim üzerimde Jedi Knight güçlerini istediğin kadar kullanabilirsin"
Siyah birçoğumuz için oldukça cezbedici bir renktir değil mi? Afedersiniz bu yanlış oldu, gizemli bir renk demek istemiştim. Evrendeki en büyük sırrı kendilerine saklayan Siyah Giyen Adamlar da benim gibi düşünüyorlar. Bu yazdıklarımdan anladığınız kadarıyla, bu akşamın ziyaretçileri Men in Black yani Siyah Giyen Adamlar olacak.

Bu Akşam Ne İzleyelim? (Siyah Giyen Adamlar)
Siyah Giyen Adamlar (1997)
Will Smith ve Tommy Lee Jones'un başrollerde oynadığı Siyah Giyen Adamlar serisinin toplamda üç adet filmi mevcut. İlk filmi 1997 yılında vizyona girdi ve Barry Sonnenfeld tarafından yönetildi.

Siyah Giyen Adamlar, hem komedi hem de aksiyon türünü barındırmasıyla ünlüydü. Özellikle farklı bir konusu ve absürd içerikleriyle, ismini sinema dünyanın tepesine taşımayı da başardı.

Gelelim filmlerin konusuna. Siyah Giyen Adamlar'ın ilk filmiyle birlikte evrendeki bazı sırları öğrenmiş oluyoruz, en azından kurgu o yönde ilerliyor. Yüksek bütçeler ayrılmış olmasına rağmen, gayriresmi hükümet bürosu için çalışan K ve J, Siyah Giyen Adamlar'dır. Onlar göç servisinden sorumludurlar ve yeryüzüne yabancı gelen her şeyin de düzenleyicisidirler. Dünyayı korumakla sorumludurlar ancak bunu gizli tutmak zorundadırlar.


DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>