Bu ay bu oyunun başından kalkmayacağım

Murat Halilbeyoğlu 7.05.2012 - 17:28
Hayat mı? O da ne ya?
Geldik bu haftaki anket sonuçlarımızı incelemeye.

Geçen hafta sizlere anketimizde "Mayıs ayında bu oyunun başından kalkmayacağım" şeklinde bir soru sormuştuk ve sizlerin bu ay en çok hangi oyunu beklediğinizi öğrenmek istemiştik.

Aslında seçeneklere baktığımız zaman Mayıs ayı şıklardaki pek çok oyuna haksızlık etmiş gibi gözüküyor nitekim bu haftaki anketimizin iki sağlam sütunu mevcut.

Bu ay bu oyunun başından kalkmayacağım
Evet MK okuyucularının mayıs ayında en çok bekledikleri oyun hiç kuşkusuz 15 Mayıs'ta çıkacak olan Diablo 3. Santcuary'deki üçüncü maceramız ankette %43'lük bir oy alarak birinci olmuş durumda. İkinci sırada ise yine bir üçüncü oyun olan Max Payne 3 bulunuyor. Depresif dedektifin yeni macerası oyların %36'sını alarak ikinci sıraya yerlemiş.

Zaten toplamı %79 eden bu iki oyundan sonra geri kalan 13 oyun için fazla talihli birşey söylemek yersiz olur, nitekim Payne'in ardından gelen üçüncü oyunun aldığı oy oranı %6. Gerçi bu değeri iki oyun birden tutturmuş; Ghost Recon: Future Soldier ve Sniper Elite V2.

Men in Black: Alien Crisis, Back to the Future (PS3, Wii), MUD FIM Motocross World Championship, Ratchet & Clank HD Trilogy (PS3) oyunlarını ise oynamayı düşünen yok.  
Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 08:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu ay bu oyunun başından kalkmayacağım
İlginizi Çekebilir