Bu, bir Türk takımının başarı hikayesidir

Murat Halilbeyoğlu 20.04.2013 - 13:33
TekkenTR'den sevindirici bir birincilik
Sitemizde zaman zaman sizlerle "Başarı Öyküleri" paylaşıyoruz. Genelde bu öyküler yurt dışında bir kişi, firma veya topluluk hakkında oluyor ancak bu seferki başarı öykümüz ülkemizden çıktı.

Tekken Türkiye ekibi 2006 yılından beridir ülkemizi Tekken turnuvalarında temsil ediyor. Bu oyuna gönül vermiş yetenekli kişilerden oluşan bu ekip Türkiye'de ve dünyada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelen azmi gösterdi ve sonunda büyük bir başarıya imza attı.

Gelin bu başarıyı ve Tekken Türkiye'nin faaliyetlerini TekkenTR.Com kurucu ve yöneticisi Fatih Erten'in ağzından dinleyelim:

"TekkenTR.com 2006 yılında Türkiye'deki Tekken severleri bir araya getirmek amacı ile kurulmuş, kar amacı gütmeyen tamamı ile bu oyuna gönül veren kişiler sayesinde bugünlere gelmiş bir topluluktur.

Bu, bir Türk takımının başarı hikayesidir
Bu zamana kadar, hazırladığımız kombo müzik video projeleri, kendi imkanlarımız ile düzenlediğimiz bir çok buluşma, turnuva ve bunun gibi etkinliklerle, elimizden geldiğince her alanda faaliyetlerde bulunmaya devam etmekteyiz.

Bahsettiğim bu faaliyetlerin sonuncu olarak, Tekken Tag Tournament 2 oyununun Playstation 3 platformunda,  Takımlar sıralamasında hem puan ve hemde level bazında Dünya 1.liğini elde ettik.

Türkiyenin ve dünyanın dört bir yanından bu oyuna gönül veren kişiler ile oluşturduğumuz "Tekken Turkey" ve takımında, gerçekten profesyonel anlamda kişiler bulunmakla beraber, bay ve bayan yaşları 10'lardan 40' lara kadar uzanan, öğrencisi, işçisi, memuru, mühendisi vs'si ile geniş bir kitleyiz. Şu an ki hedefimizi gerçekleştirmiş olmanın gururu ve heyecanı ile beraber gelecekteki hedeflerimiz arasında; Tekken oyununu ülkemizde "e-sport" dallarından biri haline gelmesine katkıda bulunmak, oyuna ülkemizi temsilen yeni bir karakter, yeni bir stage ve bunun gibi içerikler eklettirebilmek, ülkemizdeki turnuva ve organizasyonlara destek vererek bu alanda diğer ülkeler statüsüne gelebilmek, arcade salonlar ile beraber dövüş oyunu kültürünün unutulmaması gerektiği gibi unsurları hedeflemekteyiz.

Tüm Tekken severlerin desteklerinizi bekliyoruz . Teşekkürler."

Biz Merlin'in Kazanı ekibi olarak Tekken Türkiye'nin bu başarısını gönülden tebrik ediyor ve onları bu alanda sonuna kadar destekliyoruz.

Takımın başarısını ve ekip üyelerinin bilgilerini https://wtf.tekken.com/team/view/ps3/1722 adresinden görebilirsiniz.
Yorumlar 22
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2016 17:57
Tebrik ediyorum kendilerini başarılarının devamını diliyorumn
türkiyedeki tekken furyası yeniden canlanıcağa benziyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu, bir Türk takımının başarı hikayesidir
İlginizi Çekebilir