Bu haftasonu Max Payne multiplayer'ı coşuyor

Berkant Jeff Akarcan 14.12.2012 - 12:09
Üç kat XP ve ödüller kazanma fırsatı
Bu haftasonu planlarınız varsa, Max Payne 3 için tekrar gözden geçirebilirsiniz. Cumartesi günü Rockstar, kış sezonunun ilk Max Payne 3 Social Club multiplayer etkinliğini düzenleyecek. Türkiye saati ile 18:00 ila 21:00 arasında gerçekleşecek olan etkinliğe Rockstar çalışanları da katılacak ve Rockstar Games sitesinden canlı yayınlanacak.

Bu haftasonu Max Payne multiplayer'ı coşuyor


Tüm haftasonu boyunca üç kat XP kazanacağımız etkinlikte, tüm Social Club üyelerine de Human Skull maskesi hediye edilecek. Bunun için ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, multiplayer envanterinize girdiğinizde otomatikman maskeyi görebileceksiniz.

Ayrıca bu haftasonu piyasaya sürülecek olan yeni özellik olan Crew Leaderboards sayesinde Crew'unuza (yani aslında klanınıza) oldukça büyük önem düşecek ve bunlarla da ödül kazanabileceksiniz. Haftasonu boyunda klanınız ile ilk 10'a girmeyi başarırsanız, tüm ekibe Wedding Skull maskesi hediye edilecek. Pazartesi günü açıklanacak olan ilk 10 listesiyle beraber Crew Leaderboards da artık aktif olacak.

Rockstar Games'in Twitch.tv sayfasından etkinliği belli saatler arası takip edebileceksiniz dilerseniz. Öte yandan MaxPayneDev1-2-3 kullanıcılarına rastlarsanız onları öldürmeyi ihmal etmeyin, çünkü Rockstar yetkililerinin de katıldığı etkinlikte sadece maskeler değil ödüller, bir sürü tişört ve anahtarlık gibi ufak ödüller de kazanabilirsiniz. Bunlar için Rockstar'ın etkinlik sayfasından katılabilirsiniz, zira bu ödüller sadece beş kişiye armağan edilecek.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu haftasonu Max Payne multiplayer'ı coşuyor
İlginizi Çekebilir