Bu mod sayesinde Hitman 3 FPS olarak oynanabiliyor

Alparslan Gürlek 27.01.2021 - 15:33
Hitman 3 için geliştirilen FPS modu oyuncu birinci şahıs bakış açısıyla oynamanıza olanak sağlıyor ve gizlilik deneyimini farklılaştırıyor. Uyaralım, hataları var.

Serinin yeni nesil oyunu olarak karşımıza çıkan Hitman 3 için mod geliştiricilerinden farklı içerikler gelmeye devam ediyor. Bu haberde bahsedeceğimiz mod ile Hitman 3 FPS olarak oynanabiliyor. Baştan uyarmakta fayda var, eğer titiz bir oyuncuysanız görmezden gelemeyeceğiniz bazı hatalar mevcut. Geliştiricinin modu yayınladığı sayfada da belirttiği gibi bazı hatalar kurtarılamaz derecede çünkü karakterin animasyonlarıyla doğrudan bağlantılı. Lafı fazla uzatmadan gelin moddan bahsedelim.

Hitman 3 FPS modu bazı hatalara sahip fakat hala denenebilir

Bildiğiniz gibi üçüncü şahıs kameraya sahip olan Hitman serisinin son oyunu olan Hitman 3 geçtiğimiz günlerde çıktı. Her oyuna olduğu gibi IO Interactive'in bu oyununa da geliştiriciler el attı ve oyuncuların istediği bazı özellikler üzerinde çalışıyorlar. Şimdi bahsedeceğimiz J0W tarafından geliştirilen bu mod ile oyunu birinci şahıs perspektifi ile oynayabiliyorsunuz. Nexusmods üzerinden modu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Tabi beklediğiniz first person deneyimini alacağınızı garanti edemeyiz çünkü modun bilinen bazı hataları var.

Kamera karakterin animasyonlarına göre hareket ettiğinden çömelirken kameranın dönmesi, birilerini gizlice indirirken ya da başkasının kılığına girerken saçmalaması gibi temelde düzeltilemeyecek hataları var. Gölgenize bakmıyorsanız çömeldiğinizi anlamanız da biraz zor. Ayrıca camlardan ya da merdivenlerden tırmanırken otomatik olarak üçüncü şahıs perspektifine geçiyor. Belki de en can alıcı nokta ise oyunda ne silahı, ne de nişangahı göremiyor olmanız.

Bu mod sayesinde Hitman 3 FPS olarak oynanabiliyor

Hitman 3 FPS modu geliştiricinin de belirttiği gibi ilk kez denediği bir şey. İleride geliştirilebileceğini söylüyor. VR desteklese de tamamen VR modu olmadığının da altını çiziyor. Eğer oyunu farklı şekilde denemek istiyorsanız sizin için bir seçenek olacağını söyleyebiliriz fakat bu şekilde başlayıp bütün bölümleri bitirmeye kalkarsanız zorlanacağınız gerçeğini de unutmayın. Bazı çılgın oyuncuların Dubai bölümünü 9 saniyede bitirdiğini göz önünde bulundurursak üçüncü şahıs perspektifi oyunun doğasına daha uygun görünüyor.

Hitman 3 inceleme puanlarıyla iyi bir oyun olduğunu kanıtlamayı başarmış, seriye doğru bir yeni nesil dokunuşunun yapılmış olduğunu da kanıtlamış oldu. Metascore'u PC için 88, PS5 için 85 ve Xbox Series X için 87 olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2021 13:09
Niye 3 fps'de oyun oynayayım canım ;D şaka şaka :D
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2021 11:39
başta ben de öyle anladım sende mi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2021 19:46
iyide hitman shooter değil ki :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu mod sayesinde Hitman 3 FPS olarak oynanabiliyor
İlginizi Çekebilir