Bu modla Battlefront 2'yi bölünmüş ekranda oynayabileceksiniz

Nagihan Selin İnce 10.04.2018 - 21:46
Star Wars: Battlefront 2 için yeni yayınlanan mod ile oyunu bölünmüş ekran oynamak artık mümkün

Star Wars: Battlefront 2, konsollarda bölünmüş ekran işlevini destekliyor, ancak oyunu bilgisayarda oynayan oyuncular için ne yazık ki bu işlev aktif değil fakat, mod yapımcıları sağolsun, yeni yayınlanan bir mod ile bilgisayarınızda da oyunu bu şekilde oynamanız artık mümkün. Tek yapmanız gereken oyunu modlamak.

Star Wars: Battlefront 2 için bölünmüş ekran modu yayınlandı

'Benji' ve 'Cade' tarafından oluşturulan mod ile  bilgisayarınızda oyunu bu şekilde oynayabileceksiniz, mod singleplayer duraklatma menüsüne, mevcut çevrimdışı haritayı bölünmüş ekran modunda yeniden yükleyen ekstra 'ENTER SPLIT SCREEN' seçeneği ekliyor ve ona tıkladığınızda oyun bölünmüş ekrana geçiyor. Bu mod elbette çevrimiçi oyun ile uyumlu değil.

Eğer Star Wars: Battlefront 2 oyununu bilgisayarınızda bu mod ile oynamak istiyorsanız, buradan modu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Modu kurmak için ihtiyacınız olan programı da buraya tıklayarak bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Modun yapımcıları Star Wars: Battlefront 2'nin mod ile nasıl göründüğünü göstermek için de oyundan modlu bir şekilde ekran görüntüsü de paylaştılar. 

Bu modla Battlefront 2'yi bölünmüş ekranda oynayabileceksiniz

Modu indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra, son derece basit bir şekilde Star Wars: Battlefront 2'yi yukarıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü şekilde oynayabileceksiniz.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2023 17:45
bende hemen hemen her modda karşılaştığım şu hata çıkıyor:
achive contains no installable mods
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2018 22:56
Neden hala kırılmadı uzun zamandır bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu modla Battlefront 2'yi bölünmüş ekranda oynayabileceksiniz
İlginizi Çekebilir