Bu oyun PC'ye çıksın artık!

Murat Halilbeyoğlu 22.10.2012 - 15:56
Konsola özel hayat ne güzel
Bu haftanın anket sonuçlarına göz atalım hep birlikte.

Sizlere geçen hafta "Bu oyun da PC'ye çıksın" başlıklı bir anket hazırlamış ve PC'de çıkmayan konsol oyunlarını sıralamıştık. Sizler de hangi oyunun ilk önce PC'ye çıkması gerektiğini verdiğiniz oylarla belirlemeye çalıştınız. Şimdi geldi MK Okuru'nun PC'de ilk oynamak istediği konsol oyunu öğrenmeye.

Bu oyun PC'ye çıksın artık!
Anketimize baktığımızda birinci ve ikinci arasında kıyasıya bir çekişme sonucunda God of War, Red Dead Redemption'ı geçti ve oyların %26'sını alarak birinci sıraya yerleşti. Kratos'un mitolojik hikayesi anlaşılan Western'den daha ilgi çekici. ELbtte %25'lik oy oranı ile ikinci sırada olan Red Dead Redemption'ın hem Xbox hem PS3'te olup daha fazla kitleye yayılmış olması da bu durumu ortaya çıkartmış olabilir.

Üçüncü sırada ise %12 ile yine bir PS3 excl. oyunu Uncharted 3 geliyor. Dördüncü sırada ise Quantic Dream'in efsane oyunu Heavy Rain ile 2012 model Mortal Kombat yan yana gidiyor.

Henüz çıkmamasına rağmen deneysel olrak seçenekler arasına koyduğumuz Beyond: Two Souls ise %1'lik oran almayı başarmış.
Yorumlar 94
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu oyun PC'ye çıksın artık!
İlginizi Çekebilir