Bu oyun size sevgili bulacak

Murat Halilbeyoğlu 14.02.2012 - 11:01
Ama yalan, ama gerçek
Bugün sevgililer günü. Sevgili ile vakit geçirilmesi gereken bir gün. Hele ki o sevgili oyun konusunda biraz da olsun sizinle aynı kafadaysa ne güzel. Peki ya sevgiliniz oyunun kendisi olursa?

Konami'nin sevgili simülasyonu Love Plus, şu sıralarda Japonya'da en çok satanlar arasında. Oyunculara gerçek hayattaki sıkıntıları yaşatmadan bir sevgili sahibi olma imkanını sağlıyor. Oyunun yeni versiyonu New Love Plus ise yarın Japonya'da 3DS için piyasaya çıkacak ve sanal sevgilinizin gerçek hayata daha uygun bir şeklini sunacak.

Love Plus Tool sayesinde oyuncular eski Love Plus oyunundaki sevgilileri yeni oyuna aktarabilecekler, Konami'nin her paraztesi yayımlayacağı AR kartlarıyla uyumlu olacaklar. Kullanıcılar sevgililerinin gerçek boyut fotoğraflarını A3 veya A4 kağıtlara basabilecekler.

Bunların yanında yeni oyunda sevgiliniz sizlere gününün nasıl geçtiğini anlatan bir e-posta bile gönderebilecek. PC veya akıllı telefonunuz aracılığı ile bu e-postaları okuyup onun hakkında bilgi edinebileceksiniz.

İşte sizlere bu ilginç oyunun videosu:

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 16:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu oyun size sevgili bulacak
İlginizi Çekebilir