Bu oyunun filmi hardcore gamer'ı mest eder

Merlinin Kazanı 3.12.2012 - 17:03
MK Okuru hangi oyun filmini sevmiş?
Haftalık içeriklerimizden bir tanesi de bildiğiniz gibi anketlerimiz. Her hafta sizlere sunduğumuz anketlerde aklımıza gelen ilginç ya da merak konusu olan konularda sunduğumuz seçenekleri değerlendiriyoruz.

Geçtiğimiz haftanın anketi ise oyun filmleri ile ilgilydi. Sizlere hangi oyun filminin en iyisi olduğunu sormuş  ve onbir adet seçenek sunmuştuk. Bir hafta boyunca verdiğiniz yanıtları incelemeye geldi şimdi sırada.

Bu oyunun filmi hardcore gamer'ı mest eder
Buna göre ilk sırada %27'lik oy oranı ile Hitman filmi geliyor. Timothy Olyphant'ın başrolünü oynadığı bu aksiyon filmi belli ki oldukça çok sevilmiş.

İkinci sırada ise 2002'den beridir bizleri Milla Jovovich ile karşılayan ve altıncı filminin hazırlandığı  Resident Evil serisi geliyor. Bu seri ise Hitman'den çok farksız bir şekilde %23'lük bir oy oranı almış.

İlk iki arasında az bir fark varken üçücü biraz kopmuş gibi son zamanların aranan aktörü Jake Gyllenhaal'ın Pers Prensi'ne can verdiği Prince of Persia filmi yer aldı, lakin bu film listedeki ilk ikinin aksine %15'lik bir oy oranında kaldı.

Listenin devamında ise sırası ile Tomb Raider, Mortal Kombat, Silent Hill ve Mario mevcut.

Şimdi sıra geldi bu haftaki anketimize.
Yorumlar 30
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu oyunun filmi hardcore gamer'ı mest eder
İlginizi Çekebilir