Bu sefer de İsa olma oyunu yaptılar

Murat Oktay 15.11.2022 - 17:53
Hz. İsa'nın hayatını konu alan oyun I Am Jesus Christ için oynanış ve prolog videosu yayınlandı.

Hz İsa'nın yaşamını ve mucizelerini konu alan I Am Jesus Christ oyunu için video yayınlandı. Oyunda İsa'nın doğumundan çarhıma gerilmesine ve sonrasında da yeniden dirilişine kadar tüm hayatını deneyimleyebiliyorsunuz.

Peygamber olma simülasyonu: I Am Jesus Christ

Steam'den ücretsiz olarak kötüphanenize eklenebilecek "I Am Jesus Christ" isimli oyun, daha çok Hristiyanlık propagandası için ortaya çıkan bir yapım gibi görünüyor. Yine de onun mucizelerinin nasıl gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Yapım hakkında detaylı bilgiyi, Steam sayfasındaki açıklamaları ile aşağıda bulabilirsiniz.

Oyun hakkında

I Am Jesus Christ: Prologue, tam sürümde bulunan özellikleri içeren ücretsiz bir oyundur. 2000 yılı aşkın bir zamanda zamanda geriye gidin ve vaftizinden dirilişine kadar İsa Mesih ile aynı yolu izleyin. Yeni Ahit hikayelerinden ilham alan 'Ben İsa Mesih'im' benzeri olmayan bir simülasyondur.

Çölde Şeytan'la savaşmaya, hastaları iyileştirmeye ve muhtaçlara yardım etmeye hazır mısınız? 5.000'in beslenmesinden ve cüzamlıların iyileştirilmesine, denizin sakinleştirilmesine ve körlerin gözlerinin açılmasına kadar 30'dan fazla ikonik mucize gerçekleştirin.

I Am Jesus Christ

Yepyeni kavramlar zamansız hikayelerle birlikte çalışırken, Kutsal Ruh'un gücünü dua yoluyla yeniden şarj edin. 'Ben İsa Mesih'im' Yeni Ahit'ten esinlenmiştir ve Müjde'yi benzersiz ve ilgi çekici bir şekilde yaymayı ummaktadır.

"I Am Jesus Christ"ın tam versiyonunda çölde, suda ve dağlarda 10 saatten fazla oyun boyunca yolculuk edin. Hepsi, Mesih'in çarmıha gerilmesi ve dirilişinin ünlü hikayesinde doruğa ulaşıyor.

Ana Özellikler:

  • Doğumundan çarmıha gerilmesine ve dirilişine kadar Mesih'in yaşamını ilk elden deneyimleyin
  • Kudüs ve Celile de dahil olmak üzere Kutsal Topraklardaki önemli yerlerin doğru canlandırmasını keşfedin
  • 5.000 kişinin beslenmesi ve su üzerinde yürümesi dahil 30'dan fazla muhteşem mucize gerçekleştirin
  • Kutsal Ruh'un gücünü alın ve dua yoluyla gücünü artırın
  • Mesih'in öğrencileri de dahil olmak üzere 60'tan fazla karakterle etkileşim kurun. Son Akşam Yemeği de dahil olmak üzere önemli olayları yeniden yaratın
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2024 00:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2022 23:54
Genişleme paketinde de Deccal ile savaşacağız :) hadhad
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2022 13:41
Yorumları gördükçe üzülüyorum. Türklerin yerleşerek büyük devletler kurarak müslüman kıldığı bu topraklarda yaşayan gençler şimdi atalarının dinine küfür eder olmuş. Avrupa genci bile bunu kendi milletine atasına reva görmüyor. Korkunç gerçekten. Bizim gençliği bitirdiler ya bitirdiler.
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2022 21:00
adam dine söver olmuş hiçbir şeye saygısı yok diyor onu anlatmaya çalışıyor, altta cevap verip anlama kıtlığından müzdarip olan canlıda hala kulakta mu kalalım istiyorsunuz diyor
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2022 18:36
Onların atalarıda mı hristiyandı ne yani senin ataların böyledi diye sende mi öyle olmak zorundasın? aşın şu artık atalar kültünü boynuz kulağı geçmeli ki o canlı ilerlesin siz hala kulakta kalalım istiyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2022 13:21
Oyunda suyu şaraba çevirerek ticarete girip zengin olacağız. Sonra Hristiyanların geyleri, lezbiyenleri kiliseye aldığını gören Jesus İsa Müslüman olmaya karar verecek. İkinci oyunu da Kojima yapacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2022 11:14
BUNUN ŞAKASI OLMAZ BÖYLE ŞEYLERİN ULAN BİZANS
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2022 22:12
Dinlerini kendilerine oyuncak edenler bizimki hak din diyor sonra böyle rezillikler meydana geliyor. Yazık gerçekten. Daha önce de Tanrıların savaştığı bir oyunda Jesus vs Zeus filan gibi sapıklıklara girişmişlerdi. Allah elbet hesaplarını görecektir ki onun hesabı çok çetindir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu sefer de İsa olma oyunu yaptılar
İlginizi Çekebilir