Budget Cuts, 25 Eylül'de PlayStation VR'a geliyor

Özgür Deveci 3.07.2020 - 17:21
Neat Corporation tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan sanal gerçeklik oyunu Budget Cuts, 25 Eylül'de PlayStation VR'a geliyor.

Geliştirici ve yayıncı Neat Corporation, aksiyon macera tabanlı sanal gerçeklik oyunu Budget Cuts'ın 25 Eylül'de PlayStation VR'a geleceğini ve Panopticon seviyesini içereceğini duyurdu.

Gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu olan Budget Cuts, ilk olarak 2018 yılında piyasaya sürüldü. Oyunun PS VR sürümü ise, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle daha önce Temmuz ayına ertelenmişti. Aslında 10 Temmuz tarihinde piyasaya çıkması planlanan oyunun çıkış tarihi yeniden ertelendi. Geliştirici ekip tekrar bir erteleme durumu olmazsa oyunun 25 Eylül tarihinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Ayrıca oyunun PS VR sürümünün orijinal sürüme nazaran ek görevler ve Arcade modu içereceği belirtildi.

Budget Cuts, 25 Eylül'de PlayStation VR'a geliyor

Neat Corporation tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan sanal gerçeklik oyunu Budget Cuts, 25 Eylül'de PlayStation VR'a geliyor. Gizlilik odaklı bu oyunda PlayStation VR gözlüğünüzü takın ve hem işinizi hem de canınızı kurtarmak için içinizdeki ninjavari ofis ajanı yeteneklerini ortaya çıkarın. Devasa TransCorp şirketinde evrak işlerinden sorumlu bir çalışan olarak göreviniz, maliyetleri düzenleyecek robotların gelişiyle tehlikeye düştü. En son iş arkadaşınız korkutucu İK departmanına sürüklendiğinde hayatta kalmak için tek şansınız, dizginleri ele almaktır.

Ustalıkla fırlayarak ya da gizli kalmaya çalışarak ofisten kaçın ve ölümcül robotik avcılarını çok keskin zarf açacaklarıyla devre dışı bırakarak kendinizi yakın dövüşte savunun.

Budget Cuts, ilk olarak 14 Haziran 2018 tarihinde Steam ve Oculus aracılığıyla sanal gerçeklik cihazları (Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality) için çıkmıştı. 2018'in en çok satan VR oyunlarından biri olan Budget Cuts'ın çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Unutmadan, geliştirici ekip küçük yaşta olan çocukların bu oyunu oynamasını önermiyor. Son olarak siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Budget Cuts, 25 Eylül'de PlayStation VR'a geliyor
İlginizi Çekebilir