Buffy the Vampire Slayer'ın 10. sezonu başlıyor!

Can Arabacı 17.12.2013 - 16:38
Bir dakika! Dizi 7. sezonda bitmemiş miydi?!
Joss Whedon imzalı Buffy the Vampire Slayer 2003 yılında televizyonlara veda etmiş olabilir. Ama bildiğiniz ya da an itibariyle öğrendiğiniz üzere seri 8. ve 9. sezonlarıyla Dark Horse Comics altında çıkan çizgi romanlarla hikayesine devam ediyordu. 9. sezonun ardından bir süre sessiz kalan Dark Horse Comics, nihayet Mart 2014 için planlarını açıklayarak Buffy'nin 10. sezonunu resmen duyurdu!

8. ve 9. sezonların serinin genel çizgisinin biraz dışına çıkmasının ardından, dizinin özündeki temellere geri inecek olan 10. sezonda Buffy'nin yine geceleri keşfe çıkıp vampir peşinde koşmasına şahit olacağız. Bunun dışında bir başka farklılık da serinin bu sezonunun Angel & Faith serilerinin ardındaki isimler olan yazar Christos Gage ve çizer Rebekah Isaacs'ın ellerine bırakılmış olması. Nisan ayında baştan başlayacak olan Angel & Faith serisini ise Victor Gischler ve Will Conrad devralacak. Ancak hikâyenin dümeninde yine her zamanki gibi Joss Whedon yer alıyor tabii ki.

Eh, Buffy'yle Vampir avlamaya çıkmayalı uzun zaman olmuştu doğrusu. Biz bu habere eski bir dosta yolda rastlamış kadar sevindik doğrusu... Umarız Dark Horse 10. sezonu gerçekten de iddia ettiği gibi serinin temellerine çok daha yakın tutmayı başarabilir.

Buffy the Vampire Slayer'ın 10. sezonu başlıyor!
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Buffy the Vampire Slayer'ın 10. sezonu başlıyor!
İlginizi Çekebilir