Bugün çıkacak Defenders'ın son fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 18.08.2017 - 09:52
Geri sayım bitti. Netflix kahramanları nihayet bir araya geliyorlar.
Marvel'ın Netflix üzerinden faliyet gösteren sokak kahramanları uzun bir bekleyişin ardından nihayet bir araya geliyor. Daredevil dizisi ile birlikte kapısı açılan bu büyük buluşma sonunda gerçekleşiyor. Marvel'ın kendi sezonları ile tanıdığımız kahramanlarının bir araya geleceği Defenders dizisinin son fragmanı da teşrif etti.

Daredevil, Jessice Jones, Luke Cage ve Iron Fist'ten oluşan Defenders dizisinde ayrıca tüm serilerden aşina olduğumuz karakterleri de görme şansına erişeceğiz. Bugün Netflix üzerinden yayınlanan dizinin bu son fragmanına baktığımızda ise ilk olarak Sigourney Weaver'ın konuşmasına tanıklık ediyoruz. Özellikle "ne kadar bağlantılı olursanız, sizi kırmak o kadar kolay olacak sözü" dizide karakterler arası ilişkinin ne denli önemli olacağını da gözler önüne sermiş. Adına yaraşır bir şekilde ekibin karşılaşacağı en zorlu düşman olan karakterin Hand ile bağlantısı gibi soru işaretleri de dizi ile birlikte çözüme kavuşacak.

Bu savaşın ana kaynağı ise tabi ki fragmanda da gördüğümüz Sigourney Weaver olacak. Dizide etkisini ağır olarak hissedeceğimiz Weaver, Alexandra karakterine hayat verecek. Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) ve Danny Rand/Iron Fist (Finn Jones) karakterlerine odaklanacak olan dizinin yayınlanan son fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2017 20:48
baya sağlam geliyor marvel iyi bütçe ayırmış belli
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bugün çıkacak Defenders'ın son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir