Atari yaptığı açıklama ile bugünün resmi Pong Günü olduğunu duyurdu

Ersin Kılıç 29.11.2017 - 17:59
Atari'den konuyla ilgili açıklama geldi

Bugün Pong günü! Pong oyunu bildiğiniz gibi oyun dünyasının en önemli yapımlarından birisi olarak gösteriliyor. Atari firması tarafından 1972 yılında ilk olarak piyasaya sürülen Pong için bugün oldukça ilginç ve oyun severler için bir o kadar da güzel bir açıklama geldi.

Pong, 45. yılını kutluyor

Atari firması yaptığı açıklama ile bugünün resmi olarak Pong Günü ilan edildiğini duyurdu. Oyun dünyasının en ikonik yapımlarından birisi olan Pong, bu yıl itibari ile tam 45. yılını kutluyor. işte bu kutlamalara ek olarak bugün Pong Günü olarak ilan edilmiş.

tabi bunun yanı sıra oyunun 45. yılı için Atari'den yeni bir ürün daha geliyor. Speakerhat adı verilen ve Bluetooth üzerinden bağlanabilen bir şapka duyurusu gerçekleştiren firma, bu özel ürünü Pong ve Atari severler için tasarlamış. Şapkanın fiyatı ise 129.99$ olarak listelenmiş. Açıkçası daha çok kolleksiyoncular için olacak gibi duruyor. Oldukça farklı olan bu özel ürünün kısaca şapka gibi olan bir hoparlör olduğunu da söyleyebiliriz :) Atari tarafından geliştirilen bu ürün ile ilgili daha fazla bilgiye Speakerhat sayfasından göz atabilirsiniz.  

Bugünün Pong Günü olduğunu biliyor muydunuz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bugünün Pong Günü olduğunu biliyor muydunuz?
İlginizi Çekebilir