Bulmaca türündeki Türk oyunu Hollow Steps, Steam'de yayınlandı

Ersin Kılıç 6.03.2018 - 13:29
Bulmaca ve macera türündeki oyun çıktı

Hollow Steps son zamanlarda bağımsız Türk firmalarından gelen oyunlara yeni bir örnek. Bulmaca ve macera türünde olan oyun geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden yayınlandı. QuickSave ekibi tarafından yapılan oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Türkçe de dahil olmak üzere 17 farklı dilde çıkış yapan oyunun videosu ve bilgileri ise şu şekilde;

Türk oyunu Hollow Steps çıktı

Bir sanal dünya firması olan Dartom Inc'de bir müşterisiniz. Firmanın yaratıığı birçok farklı dünyada kendini test eden birçok insandan birisiniz. Bir müşteri, bulunduğu dünyadaki bulmacaları çözüp bitirince, sonuçlarını görmek için o dünyadan çıkar. Sizin yaşayacağınız tecrübede ise, sistem içerisinde yaşayan bir hayalet herşeyi değiştirecek.

Sizin girdiğiniz dünyada 3 adet ana ve 3 adet mini bulmaca bulunmakta. Mini bulmacaları bitirdiğinizde ana bulmacaların girişini açıyorsunuz ve amacınız tüm bulmacaları bitirip sonuçlarınızı almak.

Oynanış genel olarak bulmacalar etrafında, onları çözmek için bir yol bulmakta. Her bulmaca alanının başında firma tarafından size verilen küçük ipuçlarını görebilirsiniz. Bulmacaların yanı sıra, 8 parçayla açılan bir gizli bölme ve etrafınızdaki bazı şeyleri değiştirmenizi sağlayan bilgisayar panelleri dünyanızın çeşitli bölgelerinde mevcut.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bulmaca türündeki Türk oyunu Hollow Steps, Steam'de yayınlandı
İlginizi Çekebilir