Bungie'nin başkanı işinden ayrıldı

Hürcan Köse 28.01.2016 - 13:21
Firma için yeni CEO açıklandı
Bungie'nin başkanı Harold Ryan, başkanlık mevkiinden resmi olarak ayrıldığını açıkladı.

Yeni başkanın kim olacağı henüz açıklanmasa da Pete Parsons'ın geçici bir süre başkanlık koltuğuna oturup CEO'luk yapacağı belirlendi.

Bungie'nin başkanı işinden ayrıldı
Harold Ryan'ın neden işini bıraktığına dair bir bilgi yok henüz. Bungie'de çalışmaya devam eder mi, orası da belli değil. Pete Parsons durum hakkında şöyle bir bildiri yayımladı:

"Kişisel olarak Harold'a arkadaşlığı, tutkusu, sıkı çalışması ve Bungie'yi bugünkü harika haline getirirkenki kararlığı açısından teşekkür ediyorum. Takım olarak, birçok zafer kutladık ve birçok fırtına atlattık."

"Destiny oyuncularına, bilmenizi isterim ki benim ve Bungie'nin bir numaralı önceliği, hepimizin paylaşabileceği harika oyunlar yaratabilmek. Destiny'nin eşi benzeri olmayan bir tecrübe olduğuna inanıyorum. İnandığım başka bir şey de, daha stüdyomuzun en iyi işini görmediğiniz yönünde. Benim bu stüdyodaki nihai hedefim bu sözü tutmak adına olacaktır."

Bungie'deki bu ani hava değişiminin sebebi acaba firmanın son zamanlarda finansal yönden yaşadığı çöküntüler olabilir mi? Harold Ryan'dan şimdilik kesin bir açıklama beklemekteyiz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bungie'nin başkanı işinden ayrıldı
İlginizi Çekebilir