Burnout Paradise

Umut Ersaraç 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Hile modu için - Oyun sırasında START tuşuyla oyunu durdurun. Sağ Tetik (RB) ile ""Under The Hood" menuye gelin. "Sponsor Code" seçeneğini seçin ve aşağıdaki büyük-küçük harf duyarlılığı olan kodlardan istediğinizi girin. Eğer doğru girerseniz bir mesaj sizi doğru girdiğinize dair onaylayacaktır. Aşağıda kodları girdiğiniz arabalar "Junkyard"a girdiğinizde açılacaktır. Araçları kullanmak için o araca uygun ehliyet rütbesini de kazanmanız gereklidir.

Not: Bazı kodlar Xbox Live! Bağlantısı gerektirmektedir.

Best Buy Arabası için - Kod Olarak BESTBUY yazın. "A" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır)
Circuit City Arabası için - Kod Olarak CIRCUITCITY yazın. "A" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır)
Gamestop Arabası için - Kod Olarak GAMESTOP yazın. "A" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır)
Micromania Arabası için - Kod Olarak H211 1Z99 LZ00 00BB yazın. "A" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun PAL/Fransız versiyonunda çalışmaktadır
Steel Wheels Arabası için - Kod Olarak U84D 3Y8K FY8Y 58N6 yazın. "Burnout Paradise" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır). Ayrıca aynı aracı oyunun PAL/Avrupa versiyonunda açmak için kod olarak Z891 4K88 IN25 79AA yazın. Ehliyetinizin derecesi yine "Burnout Paradise" olmalı.
Wal-Mart Arabası için - Kod Olarak WALMART yazın. "Burnout Paradise" derecesinde ehliyetiniz olmalı. (Bu hile oyunun NTSC-U/Kuzey Amerika versiyonunda çalışmaktadır)
Burnout Paradise
İlginizi Çekebilir