Büyük Cyberpunk 2077 güncellemesi ve ücretsiz DLC'ler belli oldu

Eren Eroğlu 18.08.2021 - 11:43
Dün düzenlenmiş olan duyuruda, büyük Cyberpunk 2077 güncellemesinin yama notları ve oyuna gelecek olan ilk ücretsiz DLC'ler belli oldu.

Cyberpunk 2077, 10 Aralık 2020'deki çalkantılı çıkışından bu yana çeşitli güncellemeler almaya devam ediyor. Daha öncede birçok defa oldukça büyük güncellemeler alan Cyberpunk'ın, gelecek olan 1.3 yaması da en büyük Cyberpunk 2077 güncellemelerinden bir tanesi. Yüzlerce hata, performans sorunu, oynanış ve arayüz problemi çözecek olan yama; Xbox ile PlayStation konsollara, PC'ye ve Stadia tarafına çıkarken; beraberinde Cyberpunk 2077'nin ilk ücretsiz DLC'lerini de getirecek.

Büyük Cyberpunk 2077 güncellemesi ve ücretsiz DLC'ler belli oldu

Büyük Cyberpunk 2077 güncellemesi ve ücretsiz DLC'ler belli oldu

Oyunun 1.3 yaması, oyunun bu zamana kadar almış olduğu en büyük Cyberpunk 2077 güncellemelerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. İçerisinde yüzlerce düzeltme içeren yama, beraberinde bazı ücretsiz DLC'ler de getiriyor;

  • Johnny Silverhand (Keanu Reeves) için alternatif bir görünüm - Ayarlarda ''Ek içerik'' sekmesinden etkinleştirilebilir.
  • Çok katmanlı sentetik-deri Deltajock ceket ve parlayan serseri ceketi - Her iki cekette oyunun ''The Ride'' ana görevini tamamlayıp, Viktor'dan bir mesaj aldığımızda V'nin dairesindeki zuladan erişilebilir. Ceketler, nadir ve ikonik kalitede oyunculara verilecek.
  • Archer Quartz ''Bandit'' isimli bir araç - Oyun içerisinde, Ghost Town görevini tamamlayıp; Dakota veya Rogue'dan bir mesaj aldıktan sonra, ödül olarak veya satın alarak (Yapmış olduğunuz seçimlere bağlı olarak değişiklik gösterecektir) elde edebileceğiniz araç, lüks arabalarınızın yerini alabilir. Eğer mesajı almadıysanız, Badlands bölgesinde olduğunuzdan ve Dakota'nın atölyesinden uzaklaştığınızdan emin olmanız gerekiyor. Dakota'nın sizinle iletişim kurması için birkaç güne ihtiyacı olacaktır.

Oyuna eklenmiş olan tüm ücretsiz DLC'leri, oyunun ana menüsünde ''Ek içerik'' bölümünde bulabilir ve etkinleştirebilirsiniz.

Büyük Cyberpunk 2077 güncellemesi ve ücretsiz DLC'ler belli oldu

Her ne kadar önceliği oyuna eklenen ücretsiz DLC'lere vermiş olsak da, bu yamanın asıl öne çıkan kahramanları, yama notları içerisindeki yüzlerce; oyun içi geliştirme, denge değişiklikleri, oynanış, kullanıcı arayüzü, grafik, ses, animasyon, çevre, bölüm, görev, açık dünya, sinematik tasarım, ve çeşitli düzeltmeler.

Büyük Cyberpunk 2077 güncellemesiyle oyuna gelecek olan tüm düzeltmeleri her ne kadar burada tek tek saymamız mümkün olmasa da, PC ve konsol tarafı dahil oyun içerisinde yaşamış olduğunuz birçok hata ve çeşitli problemlerin önüne geçilecek. Xbox ile PlayStation konsollar, PC ve Stadia tarafına gelecek olan güncellemenin yama notlarına buradan detaylı bir şekilde ulaşabilir ve göz atabilirsiniz.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2021 08:44
downloadable content ile expansion u birbirine karıştırıyoruz artık. hatta sektörde çalışan geliştiriciler bile bunu sağa sola çektikleri için kendileri bile karıştırıyor. artık şunları ayıralım DLC oyun içi içerik, expansion ise hikaye genişlemesidir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2021 20:41
dlc mantığını ne sanıyorsunuz ki zaten boyle tiriviri seyler dir her oyun dlc sinde ayni mantık expansion degil bunlar karıştırmayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2021 13:35
bu madde madde sıraladıklarınız dlc mı ? görünüm, çeket , ve araba mı? saçma olur öyle olursa
--------------------------------------------
Merhabalar, oyunun ilk ücretsiz DLC'leri olarak geçiyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2021 15:08
Evet, o kadar çöp işte hayal et :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2021 12:57
Aranma yıldızları arttıkça polisler bizi takip etmeli ancak bu oyunda yok ve bunu yapmak için mod yüklemek lazım aşırı saçma. Kardeşim madem polisler bizi takip etmeyecek ne diye polis arabası koyuyorsun. Yapay zeka rezalet, sanırım firma oyunu yaparken atari firmasıyla ortaklaşa çalıştı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2021 12:48
Oyunun çıkışında bir kaç gün oynayıp ara vermiştim. Dün girdim. Hakikatten zevkli bir oyun. Saçma sapan hatalar var hala ama iyileştiği belli.(Kız oturuyor,eli güya bcağında ama hareket edince kayboluyor gibi). Yan görevlerde kıyıda buzdolabından esya al görevinde resmen yerimden sıçradım açınca :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Büyük Cyberpunk 2077 güncellemesi ve ücretsiz DLC'ler belli oldu
İlginizi Çekebilir