Büyük küçük herkes 3 gün boyunca Wii oynayacak!

Tahir Müstecaplıoğlu 3.06.2010 - 12:31
Büyük küçük herkes 3 gün boyunca Wii oynayacak!

Herkes 23 Nisan Kanyon Nintendo Wii Festivali’nde buluşuyor!

Yaratıcı, eğitici, yenilikçi oyun ve konsolların üreticisi Nintendo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kanyon Nintendo Wii Festivali ile tüm ziyaretçilerin kalplerini fethediyor.

Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında yılın en popüler ürünü olarak yerini alan Nintendo Wii, 3 gün sürecek bu özel etkinliğe her yaştan çocuğu davet ediyor ve Kanyon’u festival alanına çeviriyor.

Dünyanın en büyük oyun konsolu ve yazılımı üreticilerinden Nintendo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları ve büyümüş çocukları Kanyon’da düzenlenen 23 Nisan Nintendo Wii Festivali’nde buluşturuyor. 23 Nisan Kanyon Nintendo Wii Festivali, 21-22-23 Nisan, Cumartesi Pazar ve Pazartesi günleri 11.00 – 19.00 saatleri arasında, tüm gün boyunca sürüyor. Tüm hareket, refleks ve mimikleri oyunun içine dahil ederek, oyun oynama alışkanlıklarına farklı bir boyut kazandıran Nintendo Wii, Kanyon festival alanında çok özel bir etkinlikle, sevenlerini coşturuyor.

Festivalden sürpriz Nintendo oyunları çıkacak...

Sürpriz hediyeler ile çocuklar hem bayramlarını kutlayacak hem de büyükleri ile birlikte eğlencenin tadına varacak. Gerçekleştirilecek turnuvalar kapsamında birbirinden güzel hediyeler ve oyunlar Wii severlerin olacak. Nintendo festival kapsamında yalnızca çocukları değil Wii sever herkesi Kanyon Wii festival alanında ağırlayacak ve çok özel 3 gün yaşatacak.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Büyük küçük herkes 3 gün boyunca Wii oynayacak!
İlginizi Çekebilir