Buz Ejderhası'nın uyanışı

Merlinin Kazanı 20.01.2011 - 14:43
Dragonica genişleme paketi yeniliklerle geliyor!
Avrupa'nın önde gelen ücretsiz oyun yayıncısı https://www.gPotato.eu Gala Networks Europe, ücretsiz aksiyon MMO oyunu Dragonica’nın yeni özelliklerini kapsayan Buz Ejderhası’nın uyanışı genişleme paketinin yayınlanacağını duyurmaktan büyük bir kıvanç duyar. Genişleme paketi, seviye sınırlamasının 75 olduğu oyuncuların  keşfedebileceği yepyeni bir kıta, oyun içi pazarları ve  açık arttırma alanlarını kapsayan yepyeni özellikleri içeriyor.

Açılışa haftalar kala gPotato takımı videolar https://www.youtube.com/watch?v=_ZgntVJv_hc ve çizimlerle de oyunseverlerin yenilikleri önceden keşfetmesine imkan sağlayacak.  

Buz Ejderhası'nın uyanışı
Yeni kıta Pagosia kapılarını Buz Ejderha’sının uyanışı ile açacak. Bu güncelleme oyunculara yeni haritalar, yeni canavarlar ve 62 – 75 seviyeleri arasındaki oyuncuların tecrübe edebileceği yeni mücadeleler sunacak. Bazı canavarlar tecrübeli  oyunculura tanıdık gelebilir fakat onlar esasında kendilerini Dragonica dünyasında oyuncuların karşılaşacağı canavarların hayalet versiyonları olacak.

Uzun zamandır beklenilen Stratejik Defans Modu (F7) oyuncuların merkezlerini belli yollarda dolanan işgalci canavarlardan korumasına yardımcı olacak. Oyuncular canavarlara direk olarak saldırabilecek veya savunma yapıları kurarak onlara engel olabilecek. Ayrıca bir çok yeni kahramanlık ve günlük görevler esas meydan okuma olan Level 75’e ulaşabilme imkanı verecek. 

Buz Ejderhası'nın uyanışı
Dragonica’ya katılmak isteyen herkes için de ayrıca aşağı seviyelerde heyecan verici oyunculara mücadeleye başlamayı daha kolaylaştıracak üç yeni zindan, görev güncellemeleri, bir seri yeni özellikler gibi gelişmeler olacak.  

Dragonica’yı oynamak için yeni oyuncular sadece ücretsiz gPotato.eu hesabı açmalı ve oyunu direk olarak https://en.dragonica.gpotato.eu/Download/Client.aspx  adresinden veya yasal olaral Bittorrent’ten indirebilirsiniz.

Dragonica ile ilgili bütün detaylı bilgilere resmi Avrupa web sitesinden https://en.dragonica.gpotato.eu/ ulaşabilirsiniz.

Dragonica hakkındaki bütün medya açıklamalarına https://press.gpotato.eu/latest.asp adresindeki basın merkezinden ulaşabilirsiniz.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 13:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Buz Ejderhası'nın uyanışı
İlginizi Çekebilir