C-3PO'nun Star Wars: Episode IX çekimleri tamamlanmış

Ersin Kılıç 29.01.2019 - 10:08
Bir aktör düşünün herkes oynadığı karakteri bilsin ama onu tanımasın..

Anthony Daniels, yaptığı açıklama ile C-3PO karakterinin Star Wars Episode IX çekimlerinin tamamlandığını açıkladı. Neredeyse 40 yıldır bu karakteri canlandıran Anthony Daniels, henüz tam adı belli olmayan Star Wars filminde de aynı rol ile karşımıza çıkacak.

C-3PO'nun Star Wars: Episode IX çekimleri tamamlanmış

Serinin hemen hemen tüm yapımlarında aynı karaktere hayat veren Anthony Daniels, oynadığı karakter oldukça meşhur olsa da kendisi çok bilinen bir isim değil. Yaptığı açıklamada son günü olduğu için üzgün olduğunu belirten Anthony Daniels, aynı zamanda film ekibine de çok teşekkür ettiği bir mesaj yayınlamış. 

Tabi bu haberden sonra muhtemelen filmin diğer oyuncularından da benzer haberler gelmeye başlayacaktır diye düşünüyorum. Serinin eski filmlerini göz önüne aldığımızda muhtemelen önümüzdeki günlerde kısa bir teaser videoyla da karşılaşabiliriz. Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo ve Dominic Monaghan gibi isimlerin yer aldığı Star Wars Episode IX, 20 Aralık 2019'da gösterime girecek. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2019 12:35
Ersin hocam birlikte star wars 9'a gidelim mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
C-3PO'nun Star Wars: Episode IX çekimleri tamamlanmış
İlginizi Çekebilir