Cabalympics 2010 başlıyor!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Cabalympics 2010 başlıyor!
Cabal Online'ın yepyeni turnuva etkinliği kapsamında hesabını oluştur. CABALYMPICS sunucusunda toplam 5.000€ değerinde ödül için yarış ve ülkeni onurlandır!

Games-Masters firmasının önemli Free 2 Play oyunu Cabal Online'da 15 Aralık 2009 tarihli yepyeni bir sunucu hizmete girdi. Bu sunucu ile başlatılan turnuva etkinliğinde, Avrupa'nın dört bir yanından katılan oyuncular toplam 5.000 € değerindeki ödül ve ülkelerini onurlandırmak için karşı karşıya geliyor!

Peki bu sunucuda gerçekleştirilecek turnuva etkinliği kapsamında neler olacak? İşte birkaçı;

- En hızlı seviye atlama ve en hızlı zindan bitirmeninde dahil olduğu bir dizi oyun içi karşılaşma
- Tüm karşılaşmaları en hızlı zaman içerisinde bitirme etkinlikleri
- Tüm etkinlikleri oyun içerisinde en az zaman geçirerek bitirme etkinlikleri (günlük sadece birkaç saat oyun oynayabilenler için kaçırılmaması gereken bir etkinlik!)

Etkinliklerde olabildiğince üst sıralarda yer almaya çalışın. 12 hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler boyunca kazandığınız puanlar lig tablosunda sıralanacak ve fantastik ödülleri kazananları belirleyecek liste oluşturulacak!

Sınırsız eğlence, etkinlik ve karşılaşma sonunda toplam 3.000€ para ödülü, üst sınıf ekran kartları, özel oyuncu klavyeleri ve Cabal premium paketleri de dahil olmak üzere bir çok ödül dağıtılacak!

Daha fazla bilgi için lütfen https://www.cabalympics.com/ adresini ziyaret ediniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cabalympics 2010 başlıyor!
İlginizi Çekebilir