Call of Cthulhu gibi RPG oyunu: Darkest Dungeon

Murat Halilbeyoğlu 11.02.2014 - 11:47
Her RPG kahramanını parlak zırhlı korkusuz şövalye mi sandınız?
Bugün sizleri yeni ve farklı bir RPG oyunu ile tanıştıracağız; Darkest Dungeon. Wahsington'daki stüdyo Red Hook tarafından geliştirilen oyun her ne kadar klasik bir dungeon crawler tadında bir sıra tabanlı RPG olsa da oyunun en büyük yanı yaşattığı ruhsal çöküntü.

Hayır yanlış anlaşılmasın oyunun sizlere yaşattığı bir ruhsal çöküntü yok, ancak kahramanlarınız, karanlık ormanlar, terk edilmiş kaleler ve dehşet verici zindanlarda sadece para ve ün peşinde koşmayacaklar aynı zamanda akıl sağlıklarını da korumaya çalışacaklar. Bu oyunda yönettiğiniz kahramanlarınız önüne gelene dalan parlak zırhlı şövalyeler değil tam tersine ruh ve akıl sağlığını bir arada tutmaya çalışan insanlar.

Darkest Dungeon şu an için Kickstarter projesi olarak para toplamaya çalışıyor. Henüz yeni başlamamış olan projenin daha 30 günü olmasına rağmen 2,084 destekçisi ile 75,000 dolarlık hedefin 71,220 dolarına şimdiden ulaşmış durumdalar. Lakin Kickstarter sayfasında daha fazla para toplamaları durumunda oyuna pek çok yeni özellik de eklenecek.

Bugün içinde sizlere Darkest Dungeon'ın ilk bakış yazısını da sunacağız. Bu arada işte oyunun yayınlanan ilk videosu.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Cthulhu gibi RPG oyunu: Darkest Dungeon
İlginizi Çekebilir