Call of Duty: Black Ops 3'e 4 kişilik co-op hikaye modu geliyor

Çağlar Avcıl 27.04.2015 - 09:18
Ayrıca oyunun hikayesi ve detaylarına yakından bakın
Bu sene çıkacak Call of Duty: Black Ops III'ün hikaye modu özellikle 4 kişi ile beraber oynamak üzerine tasarlanmış. Artık Exo-İskelet sistemini unutun. Artık onun adı Direkt Nöral Arayüz olarak geçecek ve exo sistemine göre farklı özellikler sergileyecek. Tamam, eskisi kadar kulağa hoş gelmiyor ama bir de bununla neler yapabileceğinize bir bakın.

Call of Duty: Black Ops 3'e 4 kişilik co-op hikaye modu geliyor
Yeni giysimiz Advanced Warfare’deki özellikleri barındırsa da eski exo sistemine birçok yeni yetenek ekliyor. Artık daha etkili hareket ve vuruş kabiliyet olan askerleri yöneteceğiz. Oyunun hikaye modunda ise diğer 3 arkadaşımızla beraber oynayabileceğiz. Yani ekibimizdeki NPC karakterlerin yerini arkadaşlarımız devralıyor. Tabii oyunu istersek tek başımıza da bitirebiliriz. İstersek split screen olarak 2 kişilk co-op şeklinde de oynayabiliriz. Bu sistemi en son Black Ops serisine giriş niteliğinde olan ve yine Treyach tarafından geliştirilen World at War oyununda görmüştük.

Call of Duty: Black Ops 3'e 4 kişilik co-op hikaye modu geliyor
Call of Duty: Black Ops III'ün hikayesi ve detaylarına gelince:

- Black Ops III'te prototip olarak geliştirilmiş sibernetik güçlendirmeye sahip bir Black Ops askerini canlandırıyoruz. Karakterimiz CIA’in Singapur’daki gizli sahasını araştırmakla görevli ve ekibinizin yarısından haber alamıyorsunuz. Bu da devasa bir askeri sızıntıya yol açarak dünya çapında üstü kapalı operasyonların çökmesine yol açıyor. Göreviniz buna yol açan şeylerin gizemini çözmek.

- 4 kişilik co-op hikaye modunun yanı sıra multiplayer ve zombi modları da oyunda yer alacak.

- Multiplayer modu 9 adet sınıfı barındıracak, her sınıfa ait farklı yetenekler ve silahlar bulunacak.

- Call of Duty: Black Ops III'e ön sipariş veren oyuncular oyundan 1-2 ay önce yayınlanacak betasına giriş yapabilecekler.

Call of Duty: Black Ops 3'e 4 kişilik co-op hikaye modu geliyor
- Call of Duty: Black Ops III'teki safehouse sistemi ile karakterimizi geliştirip diğer oyuncuların nelere sahip olduğunu ve neler yaptığını görebileceğiz.

- Multiplayer modundaki silahlarımıza 5 adet eklenti ve 1 adet optik lens ekleyebileceğiz. Ayrıca kendi yaptığımız kamuflajlar ve kaplamaları da kullanabileceğiz.

- Call of Duty: Black Ops III ile gelen yeni oynanış mekanikleri ile artık askerlerimiz sırtlarındaki jet pack’ler sayesinde duvarlarda koşabilecek ve havada süzülebilecekler. Ancak oyuncular bu özellikleri isterlerse oyun içerisinde kullanmak zorunda da değiller.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2017 13:47
arkadaş isteyen istemeyen oynamasın bakın ben şimdi bile bo 1 in 12 bin kişiden fazla oynadığını gördüm online da senaryo modunu 5 defa oynayıp bitirdim yani treyarch yaptı mı yapıyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2015 01:30
Cod serisi Black ops 2'den sonra benim için bitmiştir.Artık firma tek oyuncudan fazla çok oyuncu moduna değer veriyor ve oyunlarin çok basit hikayeleri oluyor.Gözünüzü sevim COD AW,COD GHOST'la COD MW COD MW2 COD BO'bir kiyaslasaniza hangisinin hikayesi sizi daha cok etkiledi ve defalarca kez oynatd
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops 3'e 4 kişilik co-op hikaye modu geliyor
İlginizi Çekebilir