Call of Duty: Black Ops 4'te iptal edilen hikaye modu

Tunay Şahin 15.05.2023 - 11:51
Call of Duty: Black Ops 4'ün rafa kaldırılan Kariyer modundan geliştirici içi ara sahneleri gösteren kısa bir klip çevrimiçi olarak yayınlandı.

Call of Duty: Black Ops 4, tek oyunculu hikaye içermeyen bir COD oyunuydu. Bununla ilgili ilk söylentiler internette ortaya çıktığında topluluk olumsuz tepki göstermişti.

Call of Duty: Black Ops 4'te iptal edilen mod

Ancak yakın zamanda, Black Ops 4'ün 2v2 Kariyer kampanyasından geliştirici içi ara sahneleri ve animasyonları çevrimiçi paylaşıldı. Bir dakikadan biraz daha uzun olan videoda, erken silah animasyonları, birinci şahıs ara ve 3D animasyonları içeriyor.

Black Ops 4'ün gelişimi oldukça çalkantılıydı. Başlangıçta "Kariyer" adlı bir 2'ye 2 hikaye modu içerdiği bildirilmiş olsa da, bu mod daha sonra rafa kaldırılacak ve Blackout adlı son dakika Battle Royale ile değiştirilecekti. Hİkaye modu ise tek başına oyuncuların yapay zeka botlarıyla oynama seçeneğini sunacaktı, ancak teknik kaygılar, zamanlama ve oyun testçilerinden gelen olumsuz geri bildirimler nedeniyle tüm bunlar iptal edilmişi.

Call of Duty: Black Ops 4, 2018'de piyasaya sürüldü ve genel olarak olumlu karşılandı. Eleştirmenler tarafından beğenilirken, bir hikaye modunun olmaması eleştirilmişti. Black Ops 4, piyasaya sürülmesinden sonraki ilk üç gün içinde dünya çapında perakende satışlarda 500 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops 4 hikaye modu
İlginizi Çekebilir