Call of Duty Black Ops 4'ün iptal edilen hikaye modu

Tayfun Kumaş 26.05.2020 - 23:29
Treyarch'ın geliştirdiği, Activision'un çok satan oyunu Call of Duty Black Ops 4'ün iptal edilen hikaye moduna ait oynanış videosu sızdırıldı.

Treyarch'ın geliştirdiği ve Activision'un 12 Ekim 2018 tarihinde piyasaya sürdüğü Call of Duty: Black Ops 4 maalesef hikaye modu olmayan tek Call of Duty olarak tarihe geçmişti.

Geliştirici firma Treyarch, 2015'teki Black Ops 3'ten beri DLC'lere odaklandığı için hikaye moduna zaman ayıramamış ve bundan dolayı oyunun hikaye modunun iptaline Activision ile karar vermişti. Bugün ise bir sonraki Call of Duty oyunu olan Call of Duty: Black Ops Cold War dedikodularının döndüğü şu dönemde, Call of Duty: Black Ops 4’ün iptal edilen bu hikaye moduna ait kısa bir oynanış videosu ortaya çıktı.

Call of Duty Black Ops 4'ün iptal edilen hikaye modu

Videoya bakınca aslında oyun içi seslendirmelerin, diyalogların, müziklerin, haritanın ve diğer her şeyin tamamlandığını görüyoruz ancak karakter modellemelerinde iyileştirme yapılmadığı, efektlerin grafik motorunun ham halinde olduğunu da görüyoruz. Sözü fazla uzatmadan sizi sızdırılan video ile başbaşa bırakalım ancak şunu da belirtmek gerekir ki: Her sene Kasım ayında piyasadaki yerini alan tüm Call of Duty oyunları, Black Ops 4 ile geleneksel tarihten bir ay önce yani belirttiğimiz gibi 12 Ekim 2018’de piyasadaki yerini almıştı. 

Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili dedikodu haberlerine ayrıca buradan bakabilirsiniz.

Kimbilir belki ileride bu hikaye modu tamamlanır ve DLC ya da ayrı bir Campaing olarak çıkabilir, ya da tamamen tarihe gömülür… Bunu zamanla göreceğiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2020 00:16
sonra ne oldu robotun karşısında normal ateş eden adamlar al sana gelecek teması birde zımplama hoplama koydukmu tamam dediler halbuki iş tema ile bitmiyordu bilim kurgu gibi hayal gücü ile yapılmış oha lan ilerde savaşlar böylemi olacak dediğimiz bo2 gerçeği var geçmişe gitseler kaç yazar..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2020 00:13
cod bo2 neden çok iyidi ve çok sattı neden o oyundan sonra gelecek temasına sarıldılar 1 kere bo2 sadece gelecek teması yoktu hayal gücü vardı dağa tutunan elbise görünmez adamlar onları görebilmek için silahın başına takılan alet,ateş eden dronlar ozaman adı sanı piyasada yoktu şu an dron ön planda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2020 07:25
Hiç heyecanlanmadik. Cod artık suyunun suyunun suyunun suyunun suyunu çıkardığı için hiç mi ama hiç umurumuzda değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Black Ops 4'ün iptal edilen hikaye modu
İlginizi Çekebilir