Call of Duty: Black Ops Cold War açık beta tarihi belli oldu

Özgür Deveci 31.08.2020 - 14:00
Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun açık beta tarihi belli oldu.

Treyarch ile Raven Software tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak olan Call of Duty: Black Ops Cold War oyunundan haberler gelmeye devam ediyor. Daha önce oyunun Türkiye'de geçeceğini ve PC sürümünün Battle.net'e özel olacağını paylaşmıştık. Bugün de oyunun açık beta tarihi PlayStation Store üzerinde listelendi.

Oyunun açık betası 8 Ekim 2020 tarihinde başlayacak. Betaya ilk olarak oyunu PlayStation Store üzerinden ön sipariş ile satın alan PS4 kullanıcıları katılabilecek. Bir süre sonra tüm PlayStation 4 oyuncularına açılacak. Oyunun Xbox One ve PC sürümünde de benzer bir yol izlenecek. Önce oyunu dijital olarak ön sipariş ile satın alan Xbox One ve PC kullanıcıları erişecek. Daha sonra tüm Xbox One ve PC kullanıcılarına açılacak. Bu bilgi, oyunun Arapça sürümüne ait bir oyun içi mağazadan geliyor. Yayınlanan bilgide "Açık beta için erken erişim 8 Ekim'den itibaren PS4'te kullanıma sunulacak" yazıyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War açık beta tarihi belli oldu

Call of Duty: Black Ops Cold War açık betası 8 Ekim'de başlayacak

İkinci Dünya Savaşı sonrasında Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyet Rusya arasındaki soğuk savaş dönemini konu alacak oyun, oyuncuları 1980'lerin başlarındaki değişken jeopolitik savaşın derinliklerine götürecek. Tarihi figürler ve acı gerçeklerle yüz yüze geleceğiniz oyunda Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye ve Sovyet KGB karargahı gibi savaşın yoğun olduğu ikonik yerlerde savaşacak ve seçkin askerler olarak Perseus adında karanlık bir figürün izini takip edeceksiniz. Perseus, küresel güç dengesini istikrarsızlaştırmaya ve tarihin akışını değiştirmeye çalışıyor. Bu noktada göreviniz Woods, Mason ve Hudson gibi ikonik karakterlerle birlikte, global güç dengesini bozmaya ve tarihin akışını değiştirmeye çalışan bir örgütü durdurmak olacak. Oyunda ayrıca, onlarca yıl süren bir komployu durdurmaya çalışan yeni bir oyuncu kadrosu da yer alacak.

Son olarak oyunun 13 Kasım 2020 tarihinde Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacağını belirtelim.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2020 10:26
Bu oyun zaten 12 sene önce çıkmamışmydı ?
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2020 19:27
Aynen kanka 12 yıl önce çıkmıştı. Bu çıkan oyun da zaten eski oyunun makyajlanmış hali.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops Cold War açık beta tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir