Call of Duty: Black Ops Cold War için yeni silah geldi

Atıf Doğan Özcan 15.08.2022 - 11:53
Oyuncuların bir süredir bekledikleri yeni yakın dövüş silahları Call of Duty: Black Ops Cold War için sonunda geldi ve artık kullanılabilir.

Geçtiğimiz aylarda Call of Duty: Black Ops Cold War ile alakalı çok oyunculu harita ve yeni silahları içeren bir dizi sızıntı paylaşılmıştı. Bu sızan bilgilerin bazıları oyuna eklenince doğal olarak oyuncular şimdi yeni yakın dövüş silahlarının oyuna eklenmesini bekliyorlardı.

Üzerindeki kan kurumamış yeni yakın dövüş silahı tırpan oyuna eklendi

Tırpan, CoD: Black Ops Cold War’da bulunan birkaç yakın dövüş silahından sadece bir tanesi, üstelik en yenisi ve muhtemelen oyuna eklenen son silah olacak. Tırpanın haricinde oyunda yakın dövüş silahı olarak topuz, balta, kürek ve pala da yer almakta. Elbette tırpan hemen silahlarınıza eklenmiyor. Ona sahip olmanın birkaç yolu mevcut. Bu yollar arasında en kolay olanı ise kozmetik paketini satın almak tabii ki de.

Bahsettiğim kozmetik paketinin ismi Tracer Pack:  Death’s Approach ve bu kozmetiğe sahip olmanın bedeli ise 2.000 COD puanı. Bu paketin en gözde içeriği Blood Bunny isimli tırpan elbette. İsminde anlaşılacağı üzere sap kısmında bir tavşan çıkartması var ve bıçak kısmı kanla kaplı. Paket içeriğinde yer alan diğer ürünler ise Pelington 703 Keskin Nişancı Tüfeği,  AK-74u SMG için görsel kozmetik ve kötü bir tavşanın olduğu bir bitirme hareketi de dâhil.

Call of Duty: Black Ops Cold War için yeni silah geldi

Gelelim COD puanı harcamadan bu kozmetiğe sahip olmak isteyenlere. Puan harcamadan iki farklı yolla bu kozmetiği alabilirsiniz. Birincisi çok oyunculu mod için 15 farklı maçta Ninja veya Dead Silence ile rakiplerinizi öldürmeniz gerekiyor. İkincisi ise Zombi modunda insta-kill etkinken yakın dövüş silahıyla 200 adet öldürme yaptıkları anda tırpanın kilidi açılmış olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops Cold War için yeni silah geldi
İlginizi Çekebilir