Call of Duty: Black Ops Cold War'un logosu sızdırıldı

Özgür Deveci 26.07.2020 - 11:05
Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun ismi ve logosu sızdırıldı.

Activision, henüz yeni Call of Duty oyunu ile ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı. Ancak, oyun hakkında detaylar sızdırılmaya devam ediyor. Daha önce oyuna ait haritalar, görevler, ekran görüntüleri, silahlar ve multiplayer detayları sızdırılmıştı. Bu seferde oyunun ismi ve logosu Doritos aracılığıyla sızdırıldı. Başka bir deyişle, Call of Duty: Black Ops Cold War olduğu iddia edilen oyun hakkında neredeyse her şeyi biliyoruz.

Call of Duty: Black Ops Cold War'un logosu sızdırıldı

Call of Duty: Black Ops Cold War'un logosu sızdırıldı

Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun ismi ve logosu sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere göre, oyun önümüzdeki Ekim ayının sonlarına doğru piyasaya çıkacak. Doritos'un COD: Black Ops Cold War iki kat deneyim puanı tanıtımı ise, 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacak. Bu tarz promosyonlar daha önce de yapılmıştı. Örnek verecek olursak, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Modern Warfare için yapılan benzer bir Double XP tanıtımı 1 Ekim 2019'de başlamıştı ve oyun 25 Ekim 2019'da çıkışını gerçekleştirmişti.

Ne geliştirici, ne de yayıncı ekipten oyunla ilgili şimdiye kadar resmi bir açıklama gelmedi. Ancak geçtiğimiz günlerde Microsoft mağazasında Red Door adında bir shooter oyunu listelendi. Sızdırılan tüm haberler bu listelemenin yeni Call of Duty oyununa ait olduğunu gösteriyor. Bu haberlerin doğru olup olmadığı tabii ki kesin değil, ancak saygın yerlerden geldiğini de ayrıca belirtmek istiyorum.

Black Ops serisinin devamı niteliğinde olması beklenen yeni oyunun İkinci Dünya Savaşı sonrasında ABD ile SSCB arasındaki soğuk savaş dönemini ve Vietnam Savaşı'nı konu alacağı iddia ediliyor. Ayrıca oyunun 2020'nin ilerleyen aylarında Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacağı söyleniyor. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2020 14:59
cod oynayan var mı hala ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2020 21:33
call of dutynin gizlenecek bir şeyi yok ki sızdırılsın her sene aynı oyun ha call of duty ha fifa :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2020 13:32
Hayatımda bu kadar eğerti bir oyun adı duymadım. Göreve Çağrı: Kara Operasyon: Soğuk Savaş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops Cold War'un logosu sızdırıldı
İlginizi Çekebilir