1/7

Call of Duty: Black Ops II'ye az bir zaman kala neler olacak?

Merlinin Kazanı 19.10.2012 - 15:21
Yenilenmiş sınıf - yarat özelliği
Gün içerisinde yayımladığımız makaleden sonra Aral'dan özel gösterimle karşınızdaydık.

Call of Duty: Black Ops II'ye az bir zaman kala neler olacak?
Yılın en merakla beklenen, şimdiye kadarki en tutkulu Call of Duty oyunu Call of Duty: Black Ops II tüm dünyada 13 Kasım’da piyasaya çıkacak. Yakın gelecekte geçen Call of Duty: Black Ops II’nin çokluoyuncu modları oyunculara 2025 yılının en teknolojik silah ve ekipmanlarını kullanma şansı verecek.

Yenilenmiş sınıf-yarat özelliği ile oyuncular yeni “10 tane seç” paylaştırma sistemi sayesinde sınırsız sayıda kombinasyon yaratabilecekler. Oyuncular artık her bir kategoriden seçim yapmak zorunda değiller, bunun yerine bir kategoriden ekipmanları diğer bir kategoriden ekstra ekipmanlarla takas edebilecekler – 10 ekipmandan oluşan kombinasyonlar sayesinde hayal ettiğiniz her sınıfı yaratabileceksiniz.

Call of Duty: Black Ops II'ye az bir zaman kala neler olacak?
’10 Tane Seç’ Sistemi
On puan ve neredeyse sayısız kombinasyon: her bir içerik parçasını bir puan karşılığında alabilecek, 10 puanınızı dilediğiniz gibi harcayabilecek, kişisel oyun tarzınıza uygun biçimde özelleştirme yapabileceksiniz.

Jokerler
Her biri bir puan tutacak Jokerler sayesinde oyuncular “sistemi esnetebilecek” ve sınıfları daha da benzersiz biçimde ayarlayabilecekler – oyuncular bir kategoriden birden fazla perk alabilecek, ana silahlarını üç eklentiyle destekleyebilecek, iki Lethal taşıyabilecekler.