Call of Duty: Blacksmith gözüktü!

Tayfun Kumaş 30.04.2014 - 10:31
Yoksa yeni oyun sen misin?
Yeni Call of Duty'nin duyurulmasına bir aydan kısa bir süre kaldı. Bu seneki Call of Duty oyununu Sledgehammer Games'in geliştireceği dışında pek bilgi yok ancak "Blacksmith" projesi yeniden ortaya çıktı.
Call of Duty: Blacksmith gözüktü!
PlayStation Universe'nin iç kaynaklarda aldığı bilgiye göre; Bu seneki Call of Duty oyununun ismi Call of Duty: Blacksmith olacak ve oyun önümüzdeki mayıs ayında duyurulacak.

Bu haber şimdilik dedikodudan ibaret ve "BlackSmith" dedikodusu yıllar önce de ortaya çıkmıştı. Hatırlarsanız Call of Duty Modern Warfare 2'den sonra "Ghosts" dedikodusu da yayılmıştı. Yıllar sonra da bu proje hayat bulmuştu. Bu durumu göz önünde bulundurduğumuz zaman Call of Duty: Blacksmith ismi mantıklı geliyor. Çünkü Sleedgehammer Games ve Treyarch'ta önümüzdeki senelerde yeni isimlere geçecek. Infinity Ward'ın şimdiki ismi Ghosts olmuş durumda.

Oyunun hangi zaman diliminde geçeceği bilinmiyor ancak ikinci dünya savaşı olma olasılığı da yüksek. Umarız kısa zamanda yeni oyun duyurulur. Gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

Call of Duty: Blacksmith gözüktü!
Yorumlar 55
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Blacksmith gözüktü!
İlginizi Çekebilir