Call of Duty Elite Beta'da PC'ye yer yok!

Murat Halilbeyoğlu 19.07.2011 - 10:23
Activision'dan Dan Amrich blogundaki hatayı düzeltti
Yakın zaman önce PC oyuncularına Call of Duty: Elite Beta'ya katılmak için sonbaharı beklemek zorunda oldukları belirtilmişti. Activision'ın sosyal medya yöneticisi Dan Amrich kendi bloğunda "PC oyuncuları bu uygulamayı denemek için sonbahara kadar beklemeli" şeklinde yazmıştı.

Ancak gelin görün ki blog güncellendi ve Amrich yazısındaki hatayı düzeltti. Yeni yazıda malesef PC oyuncularını hayal kırklığına uğratacak şeyler mevcur. Amrich bloğundaki yazısını şöyle düzeltti:

"Görünen o ki 'PC oyuncuları uygulamayı denemek içn sonbaharı beklemeli' cümlesinden sonbaharda PC betası çıkacak gibi bir görüş oluşmuş. Hayır, beta bu yaz çıkacak ve Elite servisi tam olarak 8 Kasım'da başlatılacak. Bu yüzden...PC oyuncuları uygulamayı denemek için sonbaharı beklemeli. Cümlenin daha açıklayıcı olması için yukarıdaki açıklamayı yaptım"

Call of Duty Elite Beta'da PC'ye yer yok!
Dolayısı ile geçtiğimiz perşembe günü Xbox 360 için açılan Call of Duty Eite Beta'sı yazın da sadece PS3 oyuncuları için açık olacak ve PC oyuncuları bu servise ancak kasım ayında erişebilecekler. Servis Modern Warfare 3 ile aynı zamanda çıkacak.

Bu haber üzerine pek çok PC oyuncusu şimdiden Activision'ın PC pazarını umursamadığını belirtip firmayı suçlamaya başladı. 2003 yılında PC'ye özel olarak çıkan Call of Duty, seriye daha sonradan konsolları da eklemeyi uygun bulmuştu.

Bu arada bazı oyuncular Xbox 360 betasına kayıt olmasına rağmen halen davetiyelerini alamadıklarını belirtmesi üzerine firma günlük davetiye gönderim işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

Yeni servise şu an için 2.8 milyon oyuncu kayıt oldu.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Elite Beta'da PC'ye yer yok!
İlginizi Çekebilir