Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered çıktı

Ersin Kılıç 1.04.2020 - 10:52
Sızıntılar sonrası resmi duyuru ile birlikte Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered'ın PS4 sürümü çıktı. PC ve Xbox One sürümü ise ay sonunda geliyor.

Geçtiğimiz ay başında bazı satış sitelerinde listelenerek ortaya çıkan Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered sürümü ile ilgili birkaç gündür önemli sızıntılar gelmeye başlamıştı. Resmi duyuru yapılmamasına rağmen oyunun fiyatı, fragmanı sızmış, hatta birçok oyuncu bu remastered sürümü oynamaya başlamıştı. Bu büyük sızıntılar sonrasında Activision resmi duyuruyu yaptı ve bu duyurudan hemen sonra Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered sürümünü çıkardı.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered çıktı

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered olarak çıkan oyun adından da anlaşılabileceği gibi sadece hikaye modunu içeriyor. Kaplamaları, ışıklandırmaları üzerinde çalışılan bu oyun ayrıca 4K çözünürlük seçeneğine de sahip. Tabi geniş açı monitör desteği, daha yüksek FPShedefi ve HDR gibi özellikler de oyunun bu yenilenen sürümüne eklenmiş

Sunum anlamında serinin belki de en dramatik ve aksiyon dolu gidişatına sahip olan oyunun bu sürümü an itibari ile PS4 platformu için indirilebilir durumda. Oyunun PC ve Xbox One sürümü ise ay sonunda, tam tarih vermek gerekirse 30 Nisan'da çıkacak. Yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Masterlee
Masterlee 1.04.2020 13:22
Call of Duty başlangıç ta çok iyi oyundu fakat sorun şu ki düşmanların bir türlü bitmemesi gibi garip durum vardı. Yani durmadan Respawn oluyorlardı. Bir bölgeyi düşmandan temizleme hissini yaşamıyorduk. Daha sonra emin değilim ama sanırım "Ghost" ile birlikte Allahtan bu durumu kaldırdılar. Remastered sürümde bu sorun var mı ? Merak ettim.
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2020 11:55
Hahahaha 10 yaşımda ilk kez Call of duty 4 oynarken farketmiştim bende bunu,adamları öldüreyim öyle ilerliyorum diyordum bitmiyorlardı en son zaten 1 el bombası gelip ölüyordum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered çıktı
İlginizi Çekebilir