Call of Duty için tanıtım etkinliği Season 5 ile geliyor

Taylan Bal 28.07.2023 - 22:11
Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Season 5, uzun zamandır beklenen Call of Duty 2023 başlıklı oyuna dair oyun içi bir tanıtım etkinliği içereceğini Activision tarafından doğrulandı.

Sledgehammer Games tarafından geliştirildiği söylenen yeni başlık, pek çok söylenti ve sızıntı ile Call of Duty: Modern Warfare 3 olarak işaret ediliyor ve Modern Warfare 2 hayranları yakında dünya çapında yapılan tanıtımı birlikte izleyebilecekler.

Yeni sezonda zengin içerikler ve heyecan verici modlar

Modern Warfare 2 Season 5, çok oyunculu bileşeni için bir dizi yeni içeriği getirecek. Bu içerikler arasında Call of Duty 4: Modern Warfare'den yeniden tasarlanan Strike haritası, Havoc ana modu ve 20v20 Büyük Bayrak Yakalama modu bulunuyor.

Call of Duty 2023 tanıtımı için Warzone etkinliği detayları

Sezon ayrıca popüler Gunfight moduna üç yeni varyant ekleyecek: Özel, Keskin Nişancılar ve Zırhlı Gunfight. Ayrıca, Season 5'in başlangıcı, Shadow Company CEO'su Philip Graves'in geri dönüşünü işaret ediyor ve Modern Warfare serisinin geleceği için sezonun neler getirebileceği konusunda spekülasyonlar yapılmaya başlandı.

Call of Duty 2023 tanıtımı için Warzone etkinliği detayları

Resmi Call of Duty Twitter hesabı, Call of Duty 2023 için bir tanıtım etkinliğinin Modern Warfare 2 ve Warzone Season 5 sırasında düzenleneceğini doğruladı. Yayınlanan yeni bir Call of Duty blog gönderisi, oyuncuların dünya çapında tanıtımı birlikte sınırlı süreli bir Warzone etkinliğinde izleyebileceğini belirtiyor. 

Bu etkinlikte, oyuncuların Konni güçlerinin eline geçmeden önce Shadow Company'e kimyasal bir silah tehdidini etkisiz hale getirmeleri gerekiyor. Activision aynı zamanda, etkinlik için bir görsel yayınladı. Bu görselde Al Mazrah haritasındaki Zaya Gözlemevi'nin kırmızı dumanlarla sarılı olduğu tasvir ediliyor.

Season 5, 2 Ağustos'ta Modern Warfare 2 ve Warzone'da başlayacak olsa da, Call of Duty 2023'ün dünya çapında tanıtımı daha sonra yapılacak. Warzone oyuncuları Season 5 sırasında "Faction Showdown" etkinliğinde Task Force 141 veya Shadow Company'den birini seçebilecek, ancak bu etkinlik Warzone'un bir sonraki Call of Duty başlığına dair oyun içi tanıtımından ayrı bir etkinlik olarak gerçekleşecek.

Modern Warfare 2 ve Warzone oyuncuları Season 5'te heyecan verici içeriklere dair birçok şey bekliyor. Ayrıca, yeni haritalar, operatörler ve çok oyunculu modlar içeren bir ara sezon güncellemesinin de geleceği konuşuluyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2023 00:48
Şu oyunun online olayına alışamadım gitti karman çorman ne nedir belli değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Modern Warfare 2 Season 5
İlginizi Çekebilir