Call of Duty: Modern Warfare 2 topluluğunda tartışma

Taylan Bal 21.08.2023 - 19:07
Call of Duty: Modern Warfare 2 topluluğundaki birçok oyuncu, oyunun en yeni silahının, mevcut popüler bir silaha karşı "anlamsız" olduğuna inanıyor.

Activision ve Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare 2'nin her sezonunda yeni silahlar tanıtıyor ve topluluk üyeleri arasında bazı eklemeler tartışmalara yol açıyor.

Modern Warfare 2 topluluğu yeni gelen silaha ısınamadı

Modern Warfare 2'nin 5. sezonu bu ay başladı ve yeni etkinlikler, silahlar, operatörler, haritalar ve daha birçok içerikle birlikte geldi. 5. sezonun başlaması aynı zamanda Call of Duty: Modern Warfare 3'ün duyurusuna yönelik büyük hazırlıkların başlangıcını da işaret ediyordu. Aslında, Activision, sezonun başlamasından sadece birkaç gün sonra oyunun resmi olarak ipuçlarını verdi. Bununla birlikte, oyuncular hala Modern Warfare 2'de büyük bir 5. Sezon Reloaded güncellemesi gibi içeriklere sahip olacaklar.

Modern Warfare 2 topluluğu yeni gelen silaha ısınamadı

Yeni silah tartışmaları büyüyor

Modern Warfare 2 oyuncusu SWAGLORIAN, yeni M13C Saldırı Tüfeği'nin 5. sezon boyunca oyuna eklenen en "anlamsız" öğelerden biri olduğuna inanıyor ve birçok Call of Duty hayranı da bu görüşü paylaşıyor. Bu özel silah, Modern Warfare 2'nin 5. sezonundaki Shadow Siege etkinliğinin bir ödülü olarak kazanılabiliyor. 

Bu, oyunun Battle Pass'ine kıyasla daha az yaygın bir yöntem. Birçok hayran, oyundaki ilk sezonun M13B Saldırı Tüfeği'nin daha iyi bir seçenek olduğuna inanıyor. Çünkü menzili daha geniş. Bazı oyuncular ayrıca M13C'nin, tüm eklemelerine rağmen, çatışmalarda yetersiz performans sergilediğini de belirtiyor.

M13C, M13B'ye göre daha fazla hareketlilik sunuyor. Ancak yeni silahın daha kısa namlusu nedeniyle daha fazla tepme ve azalmış menzile sahip olduğunu belirtmek önemli. Bu nedenle, bazı oyuncular bile oyun içinde kapsamlı bir silah ayarlama sistemi bulunmasına rağmen, silahlarını bu yeni modele geçiş yapmaya başladı.

M13C'nin tanıtılması, silahın kusurları nedeniyle Infinity Ward'a Modern Warfare 2 oyuncularından eleştiriler getirdi. M13B ile M13C arasındaki karşılaştırmalar, sonuncunun orta ve uzun menzilli çatışmalarda yetersiz performans sergilemesini daha da belirgin hale getiriyor. Neyse ki, oyuncu geri bildirimleri, geliştiricilerin M13C silahını düzeltecekleri bir yol belirlemelerine yardımcı olabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 09:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Modern Warfare 2 topluluğunda tartışma
İlginizi Çekebilir