Call of Duty: Modern Warfare 3 geçmişe dönecek

Murat Halilbeyoğlu 19.04.2011 - 10:49
Ghost geri geliyor!
Yeni bir internet dedikodusuna göre Infinity Ward'ın Call of Duty serisinin yeni oyunu Modern Warfare 3'ün 2007'de çıkan ilk oyundan öncesini anlatacak.

thisisxbox.com adlı bir sitede duyurulan bu dedikodunun kaynağı bilinmiyor. Her ne kadar dedikodular çok ciddiye alınmasa da dedikodunun sahibinin, en son çıkan Call of Duty oyununun adının Black Ops olacağını belirten kişiyle aynı kişi olduğu söyleniyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 geçmişe dönecek
Kaynağa göre Infinity Ward'ın yeni Call of Duty oyunun konusu Modern Warfare 2 fanlarının favorisi olan Ghost'un üzerine yoğunlaşacak ve Ghost'un nasıl maskeli bir kahramana dönüşüp Task Force 141'e girişini anlatacak.

Ayrıca oyunda Call of duty 4 ve Modern Warfare 2'de geçen mekanlar da bulunacak ancak farklı bir bakış açısından. Oyunun bu yıl çıkmasının zor olduğunu söyleyen kaynak ayrıca üçüncü Warfare oyunun yeni bir motor ile geliştirileceğini belirtiyor.

Activision Modern Warfare 3'ün çıkışının 3 kasım 2011 olması için Infinity Ward'a baskı yapıyor bu da yapımcı ile yayıncı arasında yasal savaşa kadar gidebilecek bir huzursuzluğa yol açıyor. Hatta söylentiler oyunun yayın haklarının başka bir firmaya geçebileceği yönünde.  

Yorumlar 97
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 06:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Modern Warfare 3 geçmişe dönecek
İlginizi Çekebilir