1/13

Call of Duty: Modern Warfare 3 Ön inceleme

Mahmut Saral 23.06.2011 - 22:20
Özgür dünyanın kaderi senin ellerinde!
Bir zamanlar "süper güç" olarak nitelendirilen Amerika düştü! Kraliyet toprakları İngiltere perişan. Almanya, İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük yıkımla karşı karşıya. Zaten siyasi belirsizliklerle yıllardır uğraşan Fransa ise, çaresizliğin zirvesinde. Rusya durmuyor, durdurulamıyor. Stalin öleli yıllar oluyor, ancak Stalin Rusya'sı hala yaşıyor. Başka devletleri yok edercesine hem de...

Call of Duty, her oyunda biraz daha ileri gitmeye devam ediyor. İlk Modern Warfare oyunuyla yeniden doğan seri, modern savaş sanatında üçüncü perdeye start vermek üzere. Rusya giderek güçleniyor, daha doğrusu aşırı milliyetçi kesimin başlattığı faaliyetler son hızıyla sürüyor. Makarov, evet Makarov hala kayıp ve onun peşinde hala bir ekip var; Cpt. Soap MacTavish, Cpt. Price ve Rus müttefikimiz Nikolai.

Modern Warfare 3, iki numaralı yapımın bitiminin kısa süre sonrasında başlayacak. İki numaralı oyunun finalinde General Shepard ile benzeri görülmemiş bir kovalamaca yaşamış ve sonunda hayatta kalmayı başarabilmiştik. Shepard, bir kuklaydı ve ortadan kaldırıldı. Şimdi ise, o ipleri elinde tutanı bulmamız gerekiyor. Yani o kanlı hava limanı baskınını gerçekleştirip, sonra da ortadan kaybolan, ama etkisini her zaman hissettiren Makarov'u!

Call of Duty: Modern Warfare 3 Ön inceleme