Call of Duty: Modern Warfare 3 duyuruldu

Taylan Bal 18.08.2023 - 12:28
Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3'ün resmi tanıtımının içinde aynı zamanda tamamen yeni özellikler ve mekaniklerle zombi deneyiminin de dahil edildiğini doğrulayarak ayrıntıları paylaştı.

Bu ay kazara bir sızıntının ardından Call of Duty: Modern Warfare 3'ün resmi tanıtımı ve yeni ayrıntıları ortaya çıkmış olsa da, bu şirketi bilgi vermekten alıkoymadı. Activision, fragmanın tarihini onaylarken, aynı zamanda uzun süredir Call of Duty: Modern Warfare serisinin kötü adamı Vladimir Makarov'un, bu serinin daha yakın zamandaki versiyonlarında sahne alacağını da duyurdu.

Activision Call of Duty: Modern Warfare 3 için resmi tanıtım yaptı

Call of Duty: Zombies, serinin çoğu oyununun temel bir parçası olmuştu ve Treyarch'ın World at War oyunuyla başlamıştı. Mod, yıllar içinde hem popülarite hem de içerik bakımından büyümüş, daha fazla oyunda yer almış ve hikayeler, haritalar, ve hatta Jeff Goldblum, Jon Bernthal, Ron Perlman ve çok daha fazlası gibi ünlüler de dahil olmak üzere kapsamını genişletti. Fragman, Call of Duty: Modern Warfare 3 için Zombi modunu ima etmiş gibi görünse de, Activision sonunda yeni bir yazısında bunu ve birçok yeni ayrıntıyı da doğruladı.

Activision farklı modları da duyurdu

Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3'ün oynanış fragmanının yanı sıra, çok oyunculu ve zombiler olmak üzere üç temel oyun modu hakkında yeni bilgiler içeren ayrıntılı bir yazı yayınladı. Zombiler modu açısından, Modern Warfare 3, oyuncuların devasa bir açık dünya haritasında zombi sürüsüne karşı mücadele etmeye çalıştığı en büyük haritaya sahip.

Harita ve düşman büyüklüğüne ek olarak, yazı, oyuncuların Modern Warfare evreni içinde "derinlemesine ve ürkütücü" bir Dark Aether hikayesi deneyimleyeceklerini ve görevlerin harita üzerinde farklı zonlara yayılacağını ve her bölgenin farklı bir zorluk seviyesine sahip olacağını ortaya koyuyor. Zombi hayranlarını memnun edecek olan bu haberlerin yanı sıra, Activision aynı zamanda Modern Warfare 3 için Carry Forward sisteminin tanıtılmasıyla her yıl yeni bir Call of Duty başlığına geçmenin yarattığı yükü hafifletmeyi umuyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 17:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2023 18:51
Ben bu oyuna bukadar para vermem şahsen zaten campain de bir tek karakter seçimi olacakmış tam campainde 7 8 saat sürecekmiş değmez bence battelfield 2012 gibi hüsran olacak bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2023 21:28
bu 2011'deki oyunun remake'i mi yoksa aynı adla farklı bir call of duty oyunu mu ?
Mejnun
Mejnun 19.08.2023 03:51
reboot, sil baştan başlama gerek baaazeeen :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2023 01:53
Sadece duyurulmadı. Ön siparişe de açıldı. Explorer misin la?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Modern Warfare 3 tanıtıldı
İlginizi Çekebilir