Call of Duty: Modern Warfare'ın yeni beta videosu yayınlandı

Furkan Güler 17.09.2019 - 10:55
Çapraz platform nasıl olacak?

Bu senenin en çok merak edilen FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare, geride bıraktığımız hafta açık betasıyla oyuncuları karşıladı. Oyunu ön sipariş yapan oyuncuların yanında beta anahtarına sahip oyuncuların da dahil olduğu beta sürecinde oyunun final sürümüne dair bilgi edindik. Sadece konsol platformunda düzenlenen açık beta sürecinden sonra önümüzdeki hafta sonu yeni bir beta süreci olacağı daha açıklanmıştı. Şimdi ise bir sonraki betaya dair yeni video yayınlandı. Yeni beta sürecine PC platformunu da dahil eden Activision, oyunun çapraz platform desteğini göstermek istiyor. 19 Eylül tarihinde başlayacak olan beta süreci sayesinde Call of Duty serisinde bir ilkin gerçekleşeceğini göreceğiz.

Call of Duty: Modern Warfare'ın yeni beta videosu yayınlandı

PC platformunda sadece kontrolcü kullananları konsol oyuncuları ile eşleştirecek olan Activision, bakalım geri dönüşlerden memnun kalacak mı? Seride oynanış anlamında da köklü değişikliklere giden yapımcılar, bir sonraki nesilde ne yapacaklarına dair ipuçları veriyor. Hikaye tarafında bölümleri Orta Doğu temalı da tasarlayan geliştiricilerin çarpıcı sahnelere yer vereceğini düşünüyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2019 22:00
Her zamanki CoD gayette keyifli. Fazla düşünmene gerek yok. Düşman karşına çıkarsa sık gitsin.Aslında biraz kim önce görürse o genelde indiriyor oyunu. Silahlar, hissiyat, haritalar hoş ama artık şu internet required meselesi miğdemi bulandırıyor. Bu sefer bari cimrilik yapmasınlar. Her zamanki cod
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2019 00:42
neden offline modu ısrarla yayınlamıyorlar yoksa ellerinde sağlam bir şey yokmu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Modern Warfare'ın yeni beta videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir