Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecekler

Murathan Özlü 1.09.2022 - 17:38
Xbox başkanı Phill Spencer'in açıklamasına göre, Activision-Blizzard satın alımının ardından Call of Duty oyunları Gamepass platformuna çıktıkları gibi eklenecekler.

Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecekler. Phill Spencer, bugün yayınladığı açıklamada Microsoft'un Activision-Blizzard satın alımı tamamlandığı zaman, başta Call of Duty olmak üzere Overwatch ve Diablo gibi büyük oyunların, Playstation'a çıktıkları gün Gamepass'e de geleceklerini müjdeledi. Spencer, amaçlarının "her yerde, herkes için oyun" anlayışı olduğunu yineledi.

Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecek

Spencer, Call of Duty, Overwatch ve Diablo'nun Gamepass'e geleceğini ancak Playstation'a da çıkacaklarını vurguladı. Yani Acti-Blizz oyunları Xbox'a özel olmayacaklar.  Spencer, Gamepass'in amacının "olabildiğince fazla insana oyunları ulaştırmak" olduğunu vurgulamış. Bu konudaki son tartışmalı oyun Death Stranding'in Gamepass'e eklenmesi olmuştu.

Call of Duty oyunları Gamepass
Spencer'ın açıklamasının detayları şöyle:
" Activision-Blizzard'ın sevilen oyunlarını -Overwatch, Diablo, Call of Duty gibi- Game Pass'e getirerek bu oyunların topluluklarını büyütmek istiyoruz. Gamepass'i iyice büyüterek mobil cihazlar dahil mümkün olan her yere taşımak istiyoruz.

Activision-Blizzard oyunlarının ne zaman Gamepass'e geleceğine dair kesin bir tarih verilmedi. Ancak Spencer daha önceki bir açıklamasında, etrafta dolaşan iddialara rağmen satın alımın gayet iyi ilerlediğini ifade etmişti. Overwatch 2 ve Modern Warfare 2 bu satın alımdan önce piyasaya çıkacak gibi duruyor. Ancak Diablo 4, bu durumda ilk günden Gamepass'e gelen oyunlardan olabilir.

Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2022 18:11
Bu oyunların çoğu oynandı dengeleri değiştirecek bir durum yok
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2022 11:29
Adamın fanboyluktan gözü kararmış:))))
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2022 08:06
Oynandı mı? Adam yeni çıkacaklardan bahsediyor. Diablo 4 ne zaman çıktıda oynadın?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2022 12:03
hem xbox hem ps sahibiyim. bence sony daha paragöz bir firma ve ben olsam oyunları exc.olarak xbox'a getiririm. acıkcası rekabet düzeyininin artışı kaliteye etki ediyor. bknz.plus sistemi yenilendi ve çok memnunum, ayrıca gamepass'den de çok memnunum.
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2022 10:48
Sony xbox la rekabet etmek için plus ekstrayı çıkarttı. Yoksa tekel olarak sömürüye devam ederdi. Buna rağmen gamepass hala bi tık ilerde bana göre çünkü Ms kendisine ait olan tüm oyunları ilk günden sisteme ekliyor. Sony henüz o aşamada değil . Bu da muhtemelen maddi olanaklarla alakalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.09.2022 01:01
Başlık buram buram clickbait kokuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2022 08:12
Yorumlara bakıyorum da, bu durumu yediremeyen PS kuçuları var. Mesela altta bir tanesi, bir kişiye yanıt olarak, "umarım satın alma gerçekleşmez de ortada kalırsınız" diye bencilce bir cevap yazmış. Yani arkadaşım derdin ne senin? Millet ucuz oyun alamasın diye resmen dua etmişsin. Yazık ya...
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2022 16:49
Kocakarı bedduası gibi??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2022 11:53
Kardeşim ps ve xbox fanlığı yapmayın ben açıkçası doğdum doğalı playstation oyuncusuyum ama xbox resmen bedava oyun veriyor ve bu düşük bütçeli pc ve xbox oyuncuları için müthiş bir şey ben oynayamayacağım cod u evet ama xbox ı olanlara hayırlı olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty oyunları Gamepass kütüphanesine ilk günden eklenecekler
İlginizi Çekebilir