Call of Duty serisi, bu sefer Battle.net üzerinden yayınlanabilir

Furkan Güler 7.05.2018 - 17:44
Activision'ın çok başka planları var.

Video oyun dünyasının en çok satan oyun ve FPS serisi olan Call of Duty için geliştiriciler şu anda dördüncü Black Ops oyunu üzerinden çalışıyor. Serinin yayıncısı olan ise Activision, yıllardır oyun serisini Steam üzerinden piyasaya sürüyor. Ancak ortaya atılan yeni bir iddia, Call of Duty: Black Ops 4'ün, Battle.net üzerinden piyasaya sürüleceği yönünde. Destiny 2'yi Battle.net üzerinden piyasaya süren dağıtımcı, muhtemelen yeni oyunu da kendi platformu üzerinden piyasaya sürecek.

Black Ops 4, Battle.net üzerinden yayınlanabilir

Call of Duty serisi, Steam platformunu bir kenara mı bırakıyor?

Hali hazırda Steam, her satılan oyun başından kendisine kar çıkardığı için, büyük dağıtımcıların ilgisini kaybetmişti. Bu sebepten dolayı Ubisoft ve EA Games'ten sonra Activision da Steam'i terk edebilir. Diğer bir yandan ortaya çıkan bir başka görsel de, Battle.net kullanan PC oyuncularından geldi. Oyunculara Call of Duty: Black Ops 4'ü ön sipariş olarak teklif Battle.net'ten çıkan bu görselin doğru olup olmadığı şimdilik belli değil.

Fakat sonuçları elimize aldığımızda, Activision'ın kesinlikle Steam'i bir kenara bırakıp kendi platformu olan Battle.net'i tercih edeceğini söylemek hiç güç değil.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 12:10
Steame gelmezse bizde almayız sorun yok :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 12:08
Normalde satacağından daha az satar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
EmirErdaL
EmirErdaL 7.05.2018 21:10
Ubisoft ve EA Games'ten sonra Activision da Steam'i terk edebilir.Bunu neye dayanarak yazıyorsunuz ?

Ubisoft'un şu an bile sayısını bilemediğim kadar Steam platformunda oyunu var.Black Ops 4 'ün tamamen online olması gibi bir duyum var.Ondan dolayı Destinity 2 gibi sadece Battle.net kullanabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty serisi, Steam platformunu bir kenara mı bırakıyor?
İlginizi Çekebilir