1/3

Call of Duty uzaya çıkıyor

Mahmut Saral 12.11.2010 - 12:35
Black Ops, PC yaması ve yeni Call of Duty hakkında son gelişmeler
Call of Duty: Black Ops'un çıkışıyla birlikte haberler yağmaya devam ediyor. Dün olduğu gibi bugün de öne çıkan gelişmeleri tek bir başlık altında toplayarak sizlere sunalım istedik.

Call of Duty uzaya çıkıyor
* Black Ops'un Wii inceleme puanları yayımlandı. Resmi Nintendo Dergisi, oyuna 100 üzerinden 90 puan verirken, Japonların ünlü oyun dergisi Famitsu ise, 10/10/9/10 verdi. Bu puanlamayı çoğu arkadaşımız anlamayacaktır, ama şöyle izah edelim: "Famitsu'nun yaptığı yeni incelemelerde en yüksek puanı Black Ops almış."

Call of Duty uzaya çıkıyor
* Black Ops'un şifreleri yayımlandı. Oyundaki her bölümde yer alan Intel'lerin tamamını elde etmek için 3ARC INTEL yazmalısınız. Tüm bölümleri, zombi görevlerini ve Dead Ops'u açmak için de 3ARC Unlock yazmalısınız. Peki, nereye yazacaksınız? Oyunun ana menüsündeyken bileklerinize bakın ve X tuşuna basılı tutun. Diğer konsolda da deneyerek bulabilirsiniz. Karakteriniz ayağa kalkacak ve yürümeye başlayın. Eski bir PC göreceksiniz. Onu aktif ederek, dizin kısmına bunları yazın. Bu kodların PS3 ve X360 için olduğu belirtilmiş. PC'de Dead Ops oyununu açmak için de dizine doa yazmanız yeterli.