Call of Duty Vanguard hileleri şimdiden satılmaya başlandı

Murathan Özlü 22.09.2021 - 16:16
Call of Duty Vanguard hileleri "ömür boyu kullanım" parolasıyla oyun çıktığında aktive olacak şekilde şimdiden satılıyorlar.

Piyasaya çıktığı tarihten itibaren hile ve hack gibi problemler ile boğuşan COD: Warzone'un ardından Call of Duty Vanguard hileleri de şimdiden kapış kapış gidiyorlar denilebilir. Geçtiğimiz hafta Call of Duty Vanguard açık betası açılmıştı ve hile satıcıları, Warzone'un anti-hile sisteminin Vanguard betasında kullanılmaması sayesinde online maçları tek tuşla bitirebiliyorlardı.

Call of Duty Vanguard hileleri ömürlük satılıyor

Hile satıcılarının, Vanguard'ın piyasaya çıkışı için "şimdiden kolları sıvadıkları" ve ömürlük kullanılabilecek Call of Duty Vanguard hileleri sattıkları ifade ediliyor.  Vanguard'ın kodlarının Modern Warfare 2019 ile benzer olmasından ötürü hile üreticilerinin işlerinin kolaylaştığı iddia ediliyor.

Call of Duty Vanguard hileleri

İnternet sitesi Waypoint'e konuşan endüstri içerisinden biri, Call of Duty motorunun bunca yıldır pek değişmediğini bu yüzden bir oyundaki hileyi başka bir oyuna aktarmanın pek de zor olmadığını ifade ediyor.

Hile üreticilerinin bu sayede Vanguard betasını resmen sağdıklarını ve betanın halka açık olması sayesinde hile görüntüleri ve videolarını rahatça paylaşarak kendi reklamlarını çok rahat yaptıklarını ifade eden kaynak kişi, hile bolluğu sayesinde bazı hilelerin ücretsiz olarak herkese dağıtılacak noktaya geldiğini belirtti.

5 Kasım 2021'de yayınlanacak olan Call of Duty Vanguard'ın, oyuna eklenecek yeni anti-hile sistemi ile şimdiden stoklanmış hileleri engelleyip engellemeyeceğini zaman gösterecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 08:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2022 00:42
Bu caalf duyt mabil hilesi hala mevcutmu??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2021 19:18
cod daima hileci doluydu herzaman da hilecilerle dolacak. yalan dolan bunların işin gücü. oyunu yapanlar, hilesini de satıyor !!!! alınmaz oynanmaz. son 3 COD'u satın almıyorum artık !!!!! bitmiştir benim için
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2021 12:18
Herekese iyi günler, engelleyemezler. Kolay gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Vanguard hileleri şimdiden satılmaya başlandı
İlginizi Çekebilir