Call of Duty Vanguard zombileri görücüye çıktı

Murathan Özlü 14.10.2021 - 22:22
Call of Duty Black Ops Cold War ile başlayan zombi hikayesinin kökleri Call of Duty Vanguard zombilerini içeren zombi modu ile açıklanabilir.

Call of Duty Vanguard zombilerini oyuna ekleyecek olan Call of Duty: Vanguard Zombies modu için resmi fragman yayınlandı. ,

Fragmanda Vanguard zombi istilasının nasıl başladığı kısaca görülebiliyor ve 4 kişilik ekibimizle zombilere karşı elimizin altındaki doğa üstü güçleri ve ekstrem silahları da görebiliyoruz.

Call of Duty Vanguard zombileri karşınızda


Fragman, bir "Ölüler Ordusu"nun düşmanlarının üzerine salmanın iyi bir fikir olacağına kanaat getiren Oberfuhrer Wolfram von List'in, Kortifex the Deathless adındaki gizemli bir canlı ile yaptığı anlaşma ile açılıyor. Ardından, bu canlının düşmanı olduğunu anladığımız diğer 4 gizemli canlıdan, oyuncuların kontrol ettiği ekipteki herkesin (4 kişiden oluşacak) belirli güçler ve silahlar edindiğini öğreniyoruz.

Call of Duty Vanguard zombileri

Kortifex'in karşısında bize güçlerini bahşeden bu canlılar Saraxis the Shadow, Norticus the Conqueror, Inviktor the Destroyer ve Bellekar the Warlock.  Oyuncular Vanguard:Zombies modunda, 4 kişilik ekipleri ile sonsuz zombi dalgalarına karşı hayatta kalmaya çalışacak ve cephanelerindeki özel güçleri gerektiğinde kullanabilecekler.

5 Kasımda çıkacak olan Call of Duty: Vanguard'ın zombi modunun, Black Ops: Cold War ile başlayan zombi hikayesine eklemeler yapması bekleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2021 14:29
Gidin ww1 oynayın hem ucuz hem zombisi var
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2021 22:42
Öyle bir oyun yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Vanguard zombileri görücüye çıktı
İlginizi Çekebilir