Call of Duty: Vanguard için yeni hikaye videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 13.10.2021 - 12:17
Alternatif bir hikaye anlatacak olan ve 5 Kasım'da çıkacak Call of Duty: Vanguard için yeni bir hikaye videosu daha yayınlandı.

Çıkış tarihine kısa bir süre kala Call of Duty Vanguard hakkındaki reklam çalışmaları ve tanıtım videoları da hız kazandı. Bir kez daha 2.Dünya Savaşı dönemine gideceğimiz fakat bu sefer alternatif zamana ait bir hikaye anlatacak olan oyun,1945 yılında, Hitler'in ölümünün ardından başlayan alternatif bir hikayeyi konu alacak.

Call of Duty: Vanguard için yeni hikaye videosu yayınlandı

Hitler'in varisini hazırlamak için oluşturulan "Project Phoenix" isimli projenin gizemine ışık tutacağımız oyunda tabi ki alıştığımız o aksiyon yapısı yine yerini koruyor. Sladgehammer ekibi tarafından geliştirilen oyunun hikaye modunda müttefik ülkelerden dört uzmanın hikayesine tanıklık edeceğiz. Zaten savaş alanının farklı cephelerine gideceğimiz oyunun tanıtım videosunda da bu farklı bölgelere yer verildiğini görüyoruz.

PC platformu dışında PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X ve S için 5 Kasım 2021'de çıkacak oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Vanguard için yeni hikaye videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir