Call of Duty: Warzone 2 fragmanı yayınlandı

Murat Oktay 15.11.2022 - 13:21
Call of Duty'nin ücretsiz modu Warzone 2 için yayınlanan iki dakikalık fragmana Lynyrd Skynyrd'in Free Bird'ü eşlik ediyor.

Son dönemde firmalar arası savaş oyun türü hakimiyetine döndü. Battle Royale türüne hükmedebilmek için kıyasıya bir rekabet içindeler. Sunulan içeriklerin zenginliği, güçlü oyun dinamikleri, bu türe hükmedebilme çalışmasında biz oyuncuların zaferi ile sonuçlanıyor.

2 dakikalık Call of Duty: Warzone 2 fragmanı

16 Kasım Çarşamba günü piyasaya sürülecek olan Warzone 2.0, yepyeni bir harita, özel teçhizatlar, su savaşı ve çok daha fazlasını içeriyor. Warzone 2.0, Call of Duty: Modern Warfare 2'nin bir uzantısı olacak, bu nedenle silah mekaniği, Battle Pass ilerlemesi ve silah gelişimi her iki oyunda da paylaşılacak.

PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X |S ve PC dahil olmak üzere oyunun yayınlanacağı tüm platformlar için Sezon 1'in başlangıcı olacak Warzone 2.0 şu an ön yüklemeye açılmış durumda.

Oyuncular Battle Royale modu dışında, yeni DMZ modunu da deneme şansına sahip olabilecekler. DMZ, mangalarının görevleri tamamlamak, ek yan hedefler üstlenmek, düşman Operatörler veya AI savaşçılarıyla etkileşime geçmek ve tüm bunları hayatta kalmak için savaşırken değerli öğeleri aramak için sahip olduğu açık dünya olarak anlatılabilir. Daha basitçe anlatmak istersek çıkartma modu olarak da düşünebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone 2 fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir