Call of Duty: Warzone 200 oyuncuya kadar destek vermeye başladı

Berat Darıcı 1.07.2020 - 10:28
Call of Duty: Warzone ile artık aynı haritada 200 kişi oynamak mümkün. Oyunun son güncellemesi boyut olarak oyuncuları korkuttu.

Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty ailesinin oynaması ücretsiz ve battle royale oyunu Call of Duty: Warzone yine yüksek miktarda veri indirmenizi isteyen bir güncelleme aldı.


Warzone'da diğer COD oyunlarında olduğu gibi Activision tarafından yayınlanıyor. Sürüm 1.23 güncellemesi yaklaşık 40 GB kadar depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Güncelleme boyutu Modern Warfare ve Warzone oyunlarından hangilerine sahip olduğunuza göre 30 ile 50 GB arasında değişmekte. Yeni güncelleme ile oyuna eklenen yeni silahlar ve giderilen hata düzeltmeleri dışında yapılan en büyük değişiklik Quads modunda oldu. Mod artık 200 oyuncuya kadar tek haritada aynı anda destek vermeye başladı.

Hile konusunda verdiği savaşı devam ettiren Activision Blizzard bir taraftan oyunu PlayStation 5 ve Xbox Series X için geliştirmekle meşgul. Açılışından itibaren geçen ilk 52 günde 60 milyondan fazla indirilen oyun topladığı ilgi ile Blizzard'ın bile beklentilerini aşmış durumda. Ülkemiz oyuncularının en büyük problemi ise oyuna gelen güncelleme boyutlarının oldukça büyük olması. Oyunun SSD üzerine kurulması ile yaşanan hız gelişmesini de hesaba katarsak hem depolama alanı konusunda hem de internet hızları konusunda bir yetersizlik yaşandığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Call of Duty: Warzone yeni operatör ve silah dengelemeleri aldı

Call of Duty: Warzone 200 oyuncuya kadar destek vermeye başladı

Gelişmiş grafiklere sahip oyun aynı zamanda bug konusunda çıkış yaptığı andan itibaren ciddi sıkıntılar yaşamadı ve büyümeye devam etti. Operatör konusunda da çeşitliğini arttırmaya devam eden oyunun son operatörü ise Roze oldu. Oyuna eklenen yeni silahlarda var elbette. Bunlar arasından en fazla göze çarpanı ise RYTEC AMR olmuş durumda. Silahlar üzerinde dengelemeler ve hata düzeltmelerinin olduğu yama notlarının tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Activision tarafının gelecekte güncelleme boyutları üzerinde bir çalışması yapması pek olası gözükmüyor. Kısacası eğer battle royale oyunları arasından Warzone'u oynamaya devam etmek istiyorsanız gelecekte 50 GB boyutunda karşınıza çıkacak yeni güncellemelere kendinizi hazırlasanız iyi edersiniz.

10 Mart 2020 tarihinde PlayStatiton 4, Xbox One ve PC için çıkış yapan hayatta kalma oyunu yeni nesil konsollar içinde geliştiriliyor. Oyunu Battle.net üzerinden ücretsiz şekilde indirip oynayabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 1.07.2020 12:33
Ulan war zone M2 de yer bırakmadın bu gidişle sileceğim seni
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone 200 oyuncuya kadar destek vermeye başladı
İlginizi Çekebilir