Call of Duty: Warzone 50.000'den fazla oyuncuyu yasakladı

Berat Darıcı 2.04.2020 - 09:27
Çıkışından 10 gün sonra 15 milyon oyuncuya ulaşan battle royal oyunu Call of Duty: Warzone, tam 50.000 oyuncuya kalıcı olarak hile yüzünden güle güle demiş.

Activision ve Infinity Ward'ın battle royale oyunu Call of Duty: Warzone çıkışından bu güne kadar neredeyse her gün ayrı bir haber olmayı başardı. İlk 10 günde 15 milyon oyuncuya ulaşan oyun çıkışını yaptığından beri tam 50.000'den fazla oyuncuyu yasaklamış.

PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabilen oyunu PC üzerinde Blizzard'ın Battle.net APP üzerinden indirebilirsiniz. Oyunun yeriniz varsa SSD'ye kurmanız fena olmayacaktır. İyi bir optimizasyonu olan ve henüz beta aşamasında olan oyunun sistem gereksinimlerine bakmadan indirmeyin.

Call of Duty: Warzone 50.000'den fazla oyuncuyu yasakladı


Bir oyunun geleceğini en fazla tehdit eden unsurlardan bir tanesi olan hileler karşısında durmayı başarmayı oldukça zor. Özellikle oyununuz Free to Play türünde ise işiniz çok zor demektir. Ücretsiz oyunlarda oyuncular oyunu alırken ödedikleri bir bedel olmadığı için illegal yöntemlere daha kolay kayıyorlar. Hile konusunda şimdiye kadar oldukça başarılı bir duruş sergileyen Riot Games bu konuda ülkemizde de büyük başarılara imza attı.

Oyuncuların kalıcı olarak yasaklandığı söylenirken gelecekte olabilecek her türlü hile tarzı harekete karşı gerekli önlemlerin alınmaya devam edildiğinin altı çiziliyor.

Call of Duty: Warzone geliştiricisi Infinity Ward önce oyuncular diyor

"Video oyun tarihinin en unutulmaz serilerinden birini yaratırken, hayranlarımız yaptığımız her şeyin merkezidir. Topluluğumuzla ilişkiler kurmanın bazı şaşırtıcı bağlarla sonuçlanabileceğine inandık ve tecrübelerimiz bunu kanıtlar nitelikte. Bu bakış açımızın Call of Duty serisini yeni boyutlara itmemize yardımcı olabileceğine inanıyoruz. Hayranlarımıza inanılmaz deneyimler sunmaya ve tutkumuzu paylaşmaya kendimizi adadık." diyor Infinity Ward.

En son 15 GB civarındaki güncellemesi ile oyuna bazı dengeler getiren Infinity Ward, daha öncesinde de oyuna solos modunu eklemişti. Oyunun betadan ne zaman çıkacağına dair bir bilgi ise bulunmamakta.

Sizle beraber 3 kişiyle ya da tek başınıza hayatta kalmaya çalıştığınız oyunda pek çok araç bulunmakta. Oyunun çok hızlı bir yapısının olmadığını büyük bir harita ile geldiğini ekleyelim. Tek bir haritada 150 kişiye kadar destek veren oyun kısa bekleme ekranları ile sıkmıyor. Günün her saati beklemeden direkt oyuna girebiliyorsunuz. Oyunda silahlarınıza seviye atlatıp onlara yeni parçalar takabiliyor ya da çeşitli görsel özelleştirmeler yapabiliyorsunuz. Silahların çıkartmaları ve bazı süs eşyaları da bulunmakta.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2020 16:27
Oyunun giriş videosunun bir yerinde sürekli oyundan atıyor, minimum gereksinimleri karşılamasına rağmen.
80 gb lık bu oyunu indirmek için harcanan zamanıma acırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2020 14:14
Ps4 oynanabiliyormu
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2020 20:44
her platformda bedava
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2020 17:04
Ya sakladı ya da kaybetti
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone 50.000'den fazla oyuncuyu yasakladı
İlginizi Çekebilir