Call of Duty: Warzone Godzilla ve King Kong dönemi başlıyor

Atıf Doğan Özcan 11.05.2022 - 10:51
Call of Duty: Warzone Godzilla ve King Kong dönemini başlatan Monarch Operasyonunun bir parçası olarak Caldera’ya geliyor.

Call of Duty: Warzone Godzilla ve King Kong karakterlerini bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Call of Duty’nin ücretsiz battle royale oyunu olan Warzone için 11 Mayıs’ta (yani bugün) yepyeni bir operasyon geliyor. Monarch Operasyonu 11-25 Mayıs tarihlerinde oyuna eklenecek ve dev dostlarımız King Kong – Godzilla’da bu operasyon ile hayatımıza dahil olacaklar.

Monarch Operasyonu, Resurgence oyun modunda olacak ve oyuncular dört kişilik bir tim kurup toplamda 60 kişilik bir kadroyla Caldera haritasında hayatta kalmaya çalışacaklar.

Call of Duty: Warzone Godzilla ve King Kong dönemi başlıyor

Call of Duty: Warzone King Kong ve Godzilla çanları çalıyor

Activision Blizzard, meraklı bekleyiş sonunda bitiren resmi açıklamayı yaptı ve bugünden itibaren resmen Godzilla ve King Kong, Call of Duty: Warzone battle royale’e geliyor. Warzone hayranları harika bir Kaiju (güçlü ve tehlikeli canavarların işlendiği bir Japon film türüdür) karşılaşmaları izleyecek. CoD:Warzone’da King Kong ve Godzilla gün içerisinde Caldera’ya ulaşmış olacaklar. 

Monarch Operasyonu kalıcı olarak değil kısa süreli bizimle olacak. 11 Mayıs’dan 25 Mayıs’a kadar sürecek etkinlik ayrıca operasyon içinde King Kong ve Godzilla tehditlerinin ötesini keşfetmek için daha birçok etkinlik ve ödül var. Monarch Operasyonu boyunca oyuncular, Monarch Intel’i toplayabilecekler, mücadelere katılacaklar ve hatta diğer oyuncularla beraber devasa dostlarımız. King Kong ve Godzilla ile savaşabilecekler. Operasyon seviyelerini atladıkça oyuncular ödül kazanacaklar tabi ki bu ödülleri 11-25 Mayıs tarihleri arasında alabilecekler sadece.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone Godzilla ve King Kong dönemi başlıyor
İlginizi Çekebilir